Σάββατο, Νοεμβρίου 11

Ο Αμερικανός πρέσβης προτείνει την Ελληνοποίηση των παράνομων μεταναστών

 Συγκεκριμένα είπε ότι όλοι πρέπει να γίνουν Έλληνες!

Το αδιανόητο ζήτησε να γίνει με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης μιλώντας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα».

Συγκεκριμένα είπε ότι όλοι πρέπει να γίνουν Έλληνες!

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Και συνέχισε λέγοντας πως από τους μετανάστες μπορούν να προκύψουν ο αυριανός Γεραπετρίτης και ο αυριανός Βενιζέλος! Αυτό είναι μια τεράστια αλήθεια. Μόνο ένας αλλοδαπός θα μπορούσε να φτάσει το μεγαλείο της εθνικής προσφοράς τέτοιων πολιτικών αντρών…

«Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”. Αυτό δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους.Γιατί ποιος ξέρεις άραγε ποιο από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;».


Πολύ ευχαρίστως ο κύριος Τσούνης να εισηγηθεί την Εθνικοποίηση μεταναστών για την χώρα του, την Αμερική, όπου πλέον ακόμα και οι Δημοκρατικοί αντιδρούν στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση.

 

 https://www.olympia.gr/1569723/apopsi/o-amerikanos-presvis-proteinei-tin-ellinopoiisi-ton-metanaston/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .