Πέμπτη, Νοεμβρίου 2

Σε απόγνωση ο Σταματης Γαρδελης, απειλεί πως θα αυτοκτονήσει: Δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ

 Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την πρώτη κατοικία του και όπως λέει αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα αυτοπυρποληθεί.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο Open ότι εξαιτίας ενός χρέους στην εφορία, κινδυνεύει να χάσει το εξοχικό που πρέπει να κατεδαφιστεί αλλά και το σπίτι στου στην Αθήνα, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό.


«Έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει. Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ», ανέφερε ο ηθοποιός και ξέσπασε:

«Μου έχουν βγάλει το σπίτι στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και τον δεύτερο. Ανοίξτε τον φάκελο πολεοδομία επιτέλους, όλα στο φως. Αν έχω κλέψει γκρεμίστε τα όλα» είπε και κατέληξε: «Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς σπίτι, γιατί δεν βγάζουν σε πλειστηριασμό το εξοχικό μου, αλλά το σπίτι στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ».olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .