Τετάρτη, Νοεμβρίου 22

Εμπαίζει τους ελεύθερους επαγγελματίες Μητσοτάκης: «Σας τα λέγαμε προεκλογικά»

Απίστευτη δήλωση από τον πρωθυπουργό που εξαπάτησε τους ελεύθερους επαγγελματίες

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες που άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους εμπαίζει από το βήμα της Βουλής, την ώρα μάλιστα που λάμβανε χώρα η μεγάλη κινητοποίησή τους για τη φοροκαταιγίδα που φέρνει η κυβέρνηση μέσω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που τους απειλεί με αφανισμό!

Χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης, ο πρωθυπουργός μίλησε για το φορονομοσχέδιο που έχει ξεσηκώσει κύμα οργής και αφήνει στο απυρόβλητο μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις που εμφανίζουν ζημιές για πολλά χρόνια, αλλά στραγγαλίζει τους μικρομεσαίους ελ. επαγγελματίες, δήλωσε με θράσος ότι τους είχε ενημερώσει πριν τις εκλογές για όσα έρχονται:

«Επειδή μου αρέσει είμαι συνεπής στον πολιτικό μου λόγο ότι σε όλες τις συνεντεύξεις μου προεκλογικά, έλεγα το εξής: θέλω και θα μειώσω το τέλος επιτηδεύματος υπό την προϋπόθεση ότι θα βελτιωθεί η φορολογική συμμόρφωση. Αυτά λέγαμε προεκλογικά, αυτά κάνουμε και τώρα. Η βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης συμβαδίζει με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Μητσοτάκης και πρόσθεσε με προκλητικό ύφος:

«Είναι πάρα πολύ βολικό να κρύβεστε πίσω από τους λίγους μεγάλους, οι οποίοι πράγματι θα εντοπιστούν στο μέτρο του εφικτού, μέσα από μια σειρά από παρεμβάσεις τις οποίες θα κάνουμε, αλλά να μην θίγετε αυτούς τους οποίους θεωρείται την δική σας πολιτική πελατεία, με το να μην γίνεστε δυσάρεστος σε κάποιους οι οποίοι ενδεχομένως ναι, θα πρέπει να καταβάλουν περισσότερο φόρο» πρόσθεσε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .