Τετάρτη, Νοεμβρίου 8

Νότης Σφακιανάκης: Ετοιμάζει comeback στις πίστες μετά από τρία χρόνια απουσίας

notis-sfakianakis

Ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει, όπως όλα δείχνουν, το μεγάλο comeback μέσα στους επόμενους μήνες. Αν μάλιστα αποφασίσει να τραγουδήσει ξανά ο Νότης Σφακιανάκης, πολλοί θα είναι οι φαν του που θα τρέξουν για να τον ακούσουν.

Είτε με τσίχλα είτε με γυαλιά ηλίου είτε και με εκκεντρικές στυλιστικές επιλογές, ο Νότης Σφακιανάκης έδινε πάντα ρυθμό στην ορχήστρα και στο κοινό που του πετούσε λουλούδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης από τη στιγμή που αποσύρθηκε από τις πίστες δεν έχει μιλήσει. Ούτε και στενοί του συνεργάτες μιλούν ενώ την ίδια στιγμή οι θαυμαστές ελπίζουν ο Νότης Σφακιανάκης να επιστρέψει στη νύχτα και στο τραγούδι.

Τα σενάρια της επιστροφής του 64χρονου καλλιτέχνη δίνουν και παίρνουν. Θα είναι ο Νότης Σφακιανάκης που είχαν συνηθίσει οι πιστοί θαμώνες σε κέντρα που εμφανιζόταν ή όχι;

Θα συνεχίσει να εκφράζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις ή θα αρκεστεί στα τραγούδια του, ορισμένα από τα οποία έχουν αφήσει εποχή; Μένει όλα αυτά να απαντηθούν αν ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέψει στο τραγούδι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .