Κυριακή, Νοεμβρίου 26

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΡ ΑΝΔΡΕΑ ΡΑΛΛΗ “Θεραπείες για την ανακούφιση των τοξικών και παθολογικών επιδράσεων του πειραματικού «Εμβολίου» Covid-19”: ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ στους εμβολιασμένους συνανθρώπους μας…

Screenshot_50

Επιστήμονες της πραγματικής ιατρικής επιστήμης από όλο τον κόσμο προσπάθησαν να βρουν τρόπους για την αντιμετώπιση των παρενεργειών των εμβολίων. Ένας από αυτούς είναι ο μοριακός βιολόγος Ανδρέας Ράλλης, ο οποίος ζει, εργάζεται και μεγαλουργεί στην Αγγλία.

Μου έστειλαν το βιβλίο που έχει γράψει και το αναδημοσιεύω για να διαδοθεί σε ακόμα περισσότερο κόσμο και να βοηθηθούν οι δυστυχείς εμβολιασμένοι συνάνθρωποί μας, που, είτε πείστηκαν είτε υποχρεώθηκαν να εμβολιαστούν, έχουν έρθει αντιμέτωποι με τις συνέπειες της πράξης τους.

Όχι απλά δεν είμαστε απέναντι από τους εμβολιασμένους συνανθρώπους μας, αλλά είμαστε δίπλα τους, ακόμα και σε αυτούς που κάποτε μας χλεύαζαν, γιατί αυτός είναι και ο πυρήνας αυτής της νομικής μάχης που δίνω από την 26η Απριλίου 2020:

Ο άνθρωπος…

Κατεβάστε και διαβάστε ΕΔΩ το βιβίο.

 https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-2/%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%94%ce%97%ce%9c%ce%9f%ce%a3%ce%99%ce%95%ce%a5%ce%a9-%ce%a4%ce%9f-%ce%92%ce%99%ce%92%ce%9b%ce%99%ce%9f-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%94%ce%a1-%ce%91%ce%9d%ce%94%ce%a1%ce%95%ce%91-%ce%a1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .