Παρασκευή, Νοεμβρίου 24

Το fake ενδιαφέρον του "βασιλιά"Μητσοτάκη μπροστά στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Άραγε στη ζωή του πάτησε ποτέ το πόδι του σε σούπερ μάρκετ;

6036633-1024x683

Τη Φθιώτιδα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και βρήκε την ευκαιρία να μπει, για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα σε σούπερ μάρκετ. Είναι φανερό ότι επειδή η πολιτική του δεν μπορεί να σταματήσει τον πληθωρισμό

των τροφίμων, που είναι από τους υψηλότερους στην Ευρώπη, όπως και σε άλλα θέματα στηρίζεται σε επικοινωνιακά τρικ.

Σύμφωνα με τη Eurostat τον Οκτώβριο 2023 ο μέσος όρος του πληθωρισμού τροφίμων στην ΕΕ ήταν7,6% και στην Ελλάδα 10,4%.

Οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτάζει με ενδιαφέρον τα φρούτα, που έκαναν ρεκόρ στις τιμές. Προφανώς οι επικοινωνιολόγοι τού είπαν να δείξει ότι ενδιαφέρεται για χάρη της κάμερας.

Σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά ρεπορτάζ ο πρωθυπουργός «χωρίς προειδοποίηση επισκέφθηκε το σούπερι μάρκετ» στα Καμένα Βούρλα και «έκανε μία περιήγηση στα ράφια με τα προιόντα για να δει τις τιμές».

Ηξερε τις τιμές που είχαν τα ίδια προϊόντα πριν κάποιους μήνες για να συγκρίνει; Μάλλον όχι. Τις ήξεραν όμως οι καταναλωτές που βρίσκονται σε απόγνωση.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%bf-fake-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%9c%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ac/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .