Δευτέρα, Δεκεμβρίου 4

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ! Περισσότεροι από 3.500 αστυνομικοί θα «φυλάνε» τον Ερντογάν στην Αθήνα...

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ., η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική για την πολυσυζητημένη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την προσεχή Πέμπτη 7 Δεκεμβρί...


Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ., η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική για την πολυσυζητημένη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την προσεχή Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί να είναι -αναμενόμενα- δρακόντεια.Ειδικότερα, πέραν γεγονότος ότι από νωρίς το πρωί το κέντρο της πρωτεύουσας θα είναι ουσιαστικά απροσπέλαστο, περισσότεροι από 3.500 θα είναι οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται επί ποδός σε νευραλγικά σημεία, ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται στρατηγικά ακροβολισμένοι σε διάφορα ψηλά κτήρια εκατέρωθεν της διαδρομής που θα ακολουθήσει η αυτοκινητοπομπή με τον Τούρκο πρόεδρο, ενώ από αέρος θα περιπολούν δεκάδες ελικόπτερα και drones.

Υπό αστυνομικό κλοιό, εξάλλου, θα βρεθούν η Βασιλίσσης Όλγας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Βασιλίσσης Σοφίας και η Πλατεία Συντάγματος, με την κίνηση των οχημάτων να διακόπτεται, για να μετακινείται ο Ερντογάν και η αντιπροσωπεία του. Διακοπή κυκλοφορίας θα υπάρξει και στην Αττική Οδό και μάλιστα αρκετές ώρες πριν την άφιξη του προέδρου της Τουρκίας, με αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα και στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ αυξημένη θα είναι, επίσης, και η φύλαξη πιθανών «στόχων», όπως η τουρκική πρεσβεία.

 http://www.press-gr.com/2023/12/3500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .