Σάββατο, Δεκεμβρίου 16

ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ στη Νέα Ιωνία! ΦΩΝΑΖΑΝ «Allahu Akbar» και κρατούσαν μαχαίρια...

 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης (14/12) όταν κάτοικοι της Νέας Ιωνίας κάλεσαν τις Αρχές και ανέφεραν πω...


Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης (14/12) όταν κάτοικοι της Νέας Ιωνίας κάλεσαν τις Αρχές και ανέφεραν πως δύο άνδρες περιφέρονται και φωνάζουν «Allahu Akbar» ενώ ένας κρατούσε εμφανώς και ένα μαχαίρι.

Στελέχη της ΕΛΑΣ έσπευσαν στην περιοχή και κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ εντόπισαν τον έναν άνδρα, τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο τοπικό ΑΤ. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι 21 εκατοστών.

Με μαχαίρια
Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και ο δεύτερος άνδρας που επίσης βρέθηκε παρόμοιο μαχαίρι στην κατοχή του. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για δύο νεαρούς με καταγωγή από το Πακισταν ο ένας 20 ετών και ο άλλος 26 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων , παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .