Κυριακή, Δεκεμβρίου 10

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ



ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Akis Tselentis

Αν στη θέση του αστυνομικού που χαροπαλεύει βρίσκονταν κανένας αναρχοπροοδευτικός μπαχαλάκιας, τώρα θα είχαν ξεσηκωθεί οι επαγγελματίες "αριστεροευαίσθητοι" και θα καιγόταν η Αθήνα. Φυσικά θα είχαν κατακλυστεί τα ΜΜΕ από αντίστοιχα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ.
Τώρα, στη καλύτερη απόλυτη σιωπή, στη χειρότερη "ευχές" για τον "μπάτσο".
Εξακολουθούμε να στέλνουμε τους αστυνομικούς μας ως πρόβατα επί σφαγή, να μεριμνήσουν για την τάξη σε <αγώνες> μεταξύ ομάδων που ανήκουν σε επιχειρηματίες. Η δήλωση του γνωστού μεγάλο επιχειρηματίου, ιδιόκτητου της μιας εκ των δύο ομάδων, απαιτεί τουλάχιστον παρέμβαση εισαγγελέως.
Οι αστυνομικοί δεν είναι αναλώσιμο είδος. Ειναι φρουροί της ελευθερίας ενός εκάστου των πολιτών. Η ανοχή στην ανομία των οργανωμένων οπαδών, πρέπει να σταματήσει εδώ. Οι επιχειρηματίες, ας φτιάξουν τις δικές τους ομάδες περιφρουρήσεως των αγώνων. Ως εδώ.
(**)Αυτό που έγινε στον αγώνα, που δεν άφησαν να φύγει κανείς,πλην παιδιών και ηλικιωμένων ειναι σπουδαίο, πρέπει να γίνεται και στα μπάχαλα. Περικύκλωση, προσαγωγή όλων κι ξεσκαρτάρισμα, σύλληψη των ενόχων.Το"σπάω,χτυπάω,τραυματίζω,σκοτώνω, λεηλατώ, χάνομαι στο πλήθος, να τελειώσει.
(**) Τις ίδιες ώρες που ο νεαρός αστυνομικός δίνει άνιση μάχη για τη ζωή του, αποφυλακίστηκαν 30 (προς το παρόν) Κροάτες χούλιγκαν που είχαν προφυλακιστεί για τον θάνατο του Κατσούρη και 9 οπαδοί του ΑΡΗ που είχαν μπει φυλακή τον Νοέμβριο μετά τον σοβαρό τραυματισμό δύο οπαδών του ΠΑΟΚ, όλοι τους με περιοριστικούς όρους -απ' ό,τι κατάλαβα- να μην πλησιάζουν τα γήπεδα. Τέτοια αυστηρότητα!

 

Akis Tselentis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .