Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ !--ΘΕΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! Πήγαν έξω απ' το Υπουργείο για διαδήλωση... και μόλις κατέβηκε ο Άδωνις μόνο που δεν τον αγκάλιασαν να τον φιλήσουν


Την ώρα που συνταξιούχοι της Εμπορικής τράπεζας πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, ο Αδωνις Γεωργιάδης κατέβηκε από το γραφείο του για να τους μιλήσει.
Έκπληκτοι οι συγκεντρωμένοι χαιρέτησαν τον υπουργό Εργασίας και αφού εκείνος τους μίλησε, στη συνέχεια έβγαλαν όλοι μαζί φωτογραφίες.


Στη συνέχεια ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε «η πόρτα του Υπουργείου και η δικιά μας θα είναι ανοικτή. Το Υπουργείο αυτό ανήκει στους εργαζομένους και στους συνταξιούχους όχι σε μένα».


Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη


Όσο είμαι Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπως είπα και στους διαδηλωτές σήμερα, η πόρτα του Υπουργείου και η δικιά μας θα είναι ανοικτή. Το Υπουργείο αυτό ανήκει στους εργαζομένους και στους συνταξιούχους όχι σε μένα. Επί της ουσίας οι συνταξιούχοι της πρώην Εμπορικής Τραπέζης είχαν 2 μεγάλες εκκρεμότητες εδώ και 20 περίπου χρόνια. Την πρώτη την λύσαμε ήδη με το νομοσχέδιο που ήδη συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, για το δεύτερο ζητήσαμε λίγο περισσότερο χρόνο αλλά είμαι αισιόδοξος και για αυτό. Μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας πώς με υποδέχθηκαν οι διαδηλωτές και να ξέρετε ότι εγώ ποτέ δεν αντιδικώ με τους ανθρώπους του μόχθου. Δικαιούνται Σεβασμό και Αξιοπρέπεια

taxalia.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .