Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18

Νέος πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκλέχτηκε ο Φίλιππος Καμπούρης

kampouris5

Νέος πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού – ΛΑ.Ο.Σ. εξελέγη στο συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Amalia Athens ο Φίλιππος Καμπούρης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «σε μία κατάμεστη αίθουσα σύνεδροι και μέλη του ΛΑ.Ο.Σ. έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον νέο πρόεδρο και όλοι μαζί τάχθηκαν για τη Νέα Αρχή της ιστορικής – Πατριωτικής Παράταξης. Επίσης έγινε η εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και Τροποποιήσεις του Καταστατικού για την καλύτερη λειτουργία του κόμματος».

Ο νέος πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Φίλιππος Καμπούρης, «εμφανώς συγκινημένος αλλά και αποφασισμένος» δήλωσε τα εξής: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ξανά τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τη μεγάλη Πατριωτική Λαϊκή Δεξιά Παράταξη όλων των Ελλήνων. Δηλώνουμε έτοιμοι για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 και έτοιμοι να συγκρουστούμε και να δώσουμε την μεγάλη μάχη για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο Φίλιππος Καμπούρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τάσσεται:

• «κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών.
• υπέρ της άμεσης υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας και υπόστασης

• κατά της τροπολογίας που νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια
• υπέρ στην ιδέα της μεγάλης Γαλάζιας Ελλάδας όπου ζητάμε πίσω τα Γαλάζια σύνορα μας
• υπέρ στην εφαρμογή του νόμος και τάξη
• ενάντια της φτωχοποίησης και εξαθλίωσης των Ελλήνων
• υπέρ της αυστηροποίησης των νόμων για παιδεραστές, βιαστές και εμπόρους ναρκωτικών.
• Σε γενικό κάλεσμα όλων των αντισυστημικών Πατριωτικών Δυνάμεων».

Ποιος είναι ο Φίλιππος Καμπούρης

Ο Φίλιππος Καμπούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 26 Ιουνίου 1981, είναι δημοσιογράφος – παρουσιαστής σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Εξελέγη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής ως επικεφαλής της παράταξης Μάχη για την Αττική ενώ είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έχει διετελέσει δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πειραιά και είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Κερατσινίου.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9d%ce%ad%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%9b%ce%91%ce%9f%ce%a3-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%ad%cf%87%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%ce%a6%ce%af%ce%bb/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .