Κυριακή, Δεκεμβρίου 31

Το χειρότερο ζώδιο για να παντρευτείς, σύμφωνα με αστρολόγους

Το χειρότερο ζώδιο για να παντρευτείς, σύμφωνα με αστρολόγους

Ο γάμος φαίνεται σχεδόν πάντα σαν μια καλή ιδέα στην αρχή, αλλά μπορεί να πάρει… στραβό δρόμο εάν εσείς και ο σύντροφός σας δεν είστε τόσο καλοί όσο νομίζατε αρχικά. Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το ωροσκόπιό σας μπορεί να παίξει ρόλο στο αν η ένωσή σας θα αντέξει στη δοκιμασία του

χρόνου, σύμφωνα με αστρολόγους.

Αυτά είναι τα 5 χειρότερα ζώδια για να παντρευτείτε

  1. Υδροχόος
  2. Δίδυμοι
  3. Κριός
  4. Σκορπιός
  5. Παρθένος

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί ως το μαύρο πρόβατο του ζωδιακού κύκλου. Με απλά λόγια, αυτοί οι άνθρωποι εκτιμούν την ελευθερία και την ατομικότητά τους, γι’ αυτό και συχνά αντιστέκονται στις παραδοσιακές συζυγικές προσδοκίες.

Πάντα βάζουν πρώτα τα ιδανικά και τις αξίες τους και όταν πρόκειται για συμβιβασμούς, δεν είναι πιθανό να υποχωρήσουν. «Η ιδανική σχέση τους είναι μια σχέση όπου και οι δύο σύντροφοι έχουν άφθονο χώρο για προσωπική ανάπτυξη και όπου οι συναισθηματικές εκφράσεις δεν είναι το μοναδικό θεμέλιο», λέει η αστρολόγος και ιδρυτρια του Your Zodiac, Raquel Rodriguez.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε έναν Δίδυμο επικεντρωμένο σε μια αφοσιωμένη σχέση. Το θέμα είναι ότι λαχταρούν ποικιλία και μπορεί να παλεύουν με τις μονότονες πτυχές του γάμου.

«Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικές πεταλούδες και ο γάμος σπάνια κόβει τα φτερά τους», προσθέτει η Bennet. «Θα τριγυρνούν στην πόλη, πηδώντας από την μία παρέα στην άλλη και θα προτιμούν την παρέα άλλων και όχι του συντρόφου τους», εξηγεί η αστρολόγος.

Κριός

Το να παντρευτείς έναν Κριό μπορεί να είναι κουραστικό. Μια σχέση με αυτά τα ζώδια της φωτιάς είναι πάντα ανταγωνιστική, είτε με το έτερον ήμισυ είτε με άλλους γύρω τους, τονίζει η αστρολόγος, Tara Bennet.

Θυμώνουν γρήγορα και αργούν να συγχωρήσουν. Επίσης, δεν είναι ο τύπος που αφήνει τους άλλους να έχουν τον έλεγχο, και αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για τις μακροχρόνιες σχέσεις τους.

Σκορπιός

Αυτά τα ζώδια του νερού μπορεί να είναι πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι, αλλά τα έντονα συναισθήματά τους μπορεί να είναι μειονέκτημα. Οι Σκορπιοί θέλουν απλώς να ελέγχουν κάθε πτυχή του γάμου τους, σύμφωνα με την αστρολόγο, Tara Bennet. Δεν βοηθάει επίσης πως ζηλεύουν εύκολα. Να είστε έτοιμοι για συνεχή έλεγχο και φυσικά μην σκεφτείτε να κρατήσετε μυστικό!

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι πολύ επικριτικοί τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους, κάτι που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στον γάμο. Τα άτομα με αυτό το ζώδιο τείνουν να αναλύουν και συχνά εστιάζουν σε ελαττώματα. «Τα άτομα με αυτό το ζώδιο τείνουν να αναλύουν και συχνά εστιάζουν σε ελαττώματα», λέει η Raquel Rodriguez, αστρολόγος και ιδρύτρια του Your Zodiac.

Δεν είναι ευτυχισμένοι εκτός κι αν όλα είναι σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .