Κυριακή, Δεκεμβρίου 3

Κύρτσος: Άξιοι συγχαρητηρίων από το Μαξίμου Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος

 Το σχόλιο του ευρωβουλευτή για τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα που δημιουργήθηκε από τις αποχωρήσεις βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα που δημιουργήθηκε από τις αποχωρήσεις βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ, προβλέποντας ότι θα… συναγωνιστούν σε ποσοστά την Πλεύση

Ελευθερίας και το Μέρα25.

Παράλληλα σχολιάζει και την πολιτική τους πορεία λέγοντας πως το γεγονός πως συνέβαλαν ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι δημοκοπικά στο 1/3 της Νέας Δημοκρατίας τους κάνουν άξιους συγχαρητηρίων από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου

Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος,
έτοιμοι για την «τιτανομαχίά» με την Πλεύση Ελευθερίας(2,7% στις δημοσκοπήσεις) και το Μερα25(2,2%)
Με την εμπνευσμένη πολιτική που ακολούθησαν,
πριν και μετά Κασσελάκη,
συνέβαλαν ώστε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,
δημοσκοπικά το..1/3 της ΝΔ.
Άξιοι συγχαρητηρίων(από το Μαξίμου που φροντίζει και για την προβολή τους)


@GiorgosKyrtsos
Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος, έτοιμοι για την «τιτανομαχίά» με την Πλεύση Ελευθερίας(2,7% στις δημοσκοπήσεις) και το Μερα25(2,2%) Με την εμπνευσμένη πολιτική που ακολούθησαν, πριν και μετά Κασσελάκη, συνέβαλαν ώστε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δημοσκοπικά το..1/3 της ΝΔ. Άξιοι συγχαρητηρίων(από το Μαξίμου που φροντίζει και για την προβολή τους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .