Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«Ακρωτηριάστε όμως και τους αθλητικούς μεγαλοπαράγοντες να καθαρίσει από την κόπρο του Αυγεία ο αθλητισμός»
Πριν λίγο τελείωσε η πολύωρη επέμβαση ακρωτηριασμού του 31χρονου αστυνομικού. 
Ένα νέο παλικάρι πήγε για 30€ μεροκάματο και βρέθηκε ακρωτηριασμένο από κάποιον αλήτη που μας το παίζει μετανιωμένος ποντάροντας στον ακριβοπληρωμένο δικηγόρο του (ποιος τον πληρώνει αλήθεια;).

Και έχεις κάποιους «φιλάθλους» να λένε «ψόφο στους μπάτσους» και κάποιους άλλους να διαμαρτύρονται που χάνουν τα διαρκείας εισιτήρια τους υπό την κάλυψη των πάμπλουτων προέδρων τους που φορτώνουν στον Έλληνα φορολογούμενο την αστυνομική φύλαξη των για «ξέπλυμα» επιχειρήσεων τους.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί πάμπλουτοι μεγαλοεπιχειρηματίες αγοράζουν ομάδες ενώ τα πραγματικά από αυτές κέρδη τους είναι ψίχουλα μπροστά στα «επιχειρηματικά» εισοδήματα τους;
Φυσικά κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τις αγορές μεγάλων ΜΜΕ. Οι λόγοι είναι πολλοί, εκτός από το σε αρκετές περιπτώσεις ξέπλυμα, όπως η πίεση της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας για την εκβιαστική αποδοχή των όποιων επιζήμιων για τη χώρα, επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους. Έχουν βλέπετε την δυνατότητα να ελέγχουν μέσω των trash μέσων και των ομάδων τους, τις κοιμισμένες μάζες του καναπέ και άβουλους ψηφοφόρους.
Αν ήταν ο σκύλος Όλιβερ, ο Γιώργος η Ζακ, η αλλοδαπός, η αναρχικός θα είχε καεί η Ελλάδα ... Όμως ήταν άτυχος να δουλεύει στην Αστυνομία όπου, για ένα μεροκάματο στοιχειώδους επιβίωσης, έχασε το πόδι του και κινδυνεύει η ζωή του και δεν έχει ευαισθητοποιηθεί καμία οργάνωση των ευαίσθητων ΜΚΟ ....
Επιτέλους (αν και καθυστέρησε) καλώς πήρε αυτά τα, για πρώτη φορά, αυστηρά μέτρα, (τα περίμενα ποιο αυστηρά), η Κυβέρνηση και πρέπει όλα τα κόμματα να συναινέσουν, με τις όποιες επιπλέον προτάσεις τους, γιατί το καζάνι βράζει και ο αθλητισμός συνεχίζει να ακρωτηριάζεται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .