Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο γάμος με τη Βάσω Λασκαράκη, το διαζύγιο και ο φλογερός έρωτας με την Κατερίνα Γερονικολού

 Το love story με τη Βάσω Λασκαράκη, το διαζύγιο και ο έρωτας του ηθοποιού με την Κατερίνα Γερονικολού...

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός που έχει κάνει πολλές σπουδαίες δουλειές.

Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στη Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών,

εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή “Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Είναι ταλαντούχος και μας έχει κερδίσει με τους ρόλους του. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό, είτε πρωταγωνιστώντας, είτε συμμετέχοντας μέσα από μικρούς ρόλους. Μερικές μόνο από τις σειρές που έχει εμφανιστεί είναι: “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” που μέσα σε μικρή χρονική διάρκεια, λόγω του πρώιμου τέλους της σειράς, έκανε εντύπωση ως ο άτακτος έφηβος γιος της Χρύσας Ρώπα, “Πολυκατοικία”, όπου συμπρωταγωνιστούσε με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.

Το love story με τη Βάσω Λασκαραάκη και το διαζυγιο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη γνωριζόντουσαν αρκετά χρόνια, ο λόγος όμως για να έρθουν κοντά ήταν η επιτυχημένη σειρά, Πολυκατοικία, το 2009 όπου πρωταγωνιστούσαν και υποδύονταν ένα ζευγάρι. Τον Οκτώβριο του 2013 και λίγους μήνες πριν υποδεχτούν την μονάκριβη κόρη τους, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Μετά από τρείς μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Εύα, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το 2017 οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρόλα αυτά διατηρούν καλές σχέσεις για το καλό της κόρης τους.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ από τη δικηγόρο τους τονίζοντας πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της κόρης τους.

«Κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Με τον Γιάννη έχουμε χάσει όλους τους άλλους αγώνες σε αυτόν τον γάμο, αλλά έχουμε κερδίσει το παιδί. Συμβουλευτήκαμε παιδοψυχολόγο για το πώς θα το πούμε στο παιδί. Κάνω πέντε χρόνια ψυχοθεραπεία. Μετά το διαζύγιο δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ. Με τον Λευτέρη συναντηθήκαμε πρώτη φορά σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τον Λευτέρη τον ερωτεύτηκα γιατί είναι ειλικρινής, καθαρός και αρσενικό με την καλή έννοια», είχε πει σε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πριν λίγα χρόνια η Βάσω Λασκαράκη.

«Υπήρχαν αναγκαστικά δύο επιλογές: ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα ήταν κρυφό και θα αφήναμε μια παραφιλολογία να πλανάται στον αέρα. Δεν υπήρχε κανένα νόημα μα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ούτε μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα. Πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Μπορεί οι δυο τους να επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο η υποκριτική τους έφερε και πάλι κοντά.

O ηθοποιός στο σίριαλ «Μαίρη, Μαίρη» συνεργάστηκε με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη. Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε αναφέρει: «Βρε εδώ έχουμε παιδί, συνεργαζόμαστε για το παιδί, θα ήταν δύσκολο να συνεργαστούμε σε ένα σήριαλ στο οποίο δεν βρισκόμαστε καν στο πλατό;».

Πριν λίγες εβδομάδες η κόρη του πρώην ζευγαριού έγινε 10 ετών και οΓιάννης Τσιμιτσέλης μοιράστηκε ένα βίντεο της σε μικρότερη ηλικία.  «Ήρθες πριν 10 χρόνια και το Σ’αγαπώ απέκτησε νόημα… Για πάντα Σ’αγαπώ» έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα.


Να σημειώσουμε πως η Βάσω Λασκαράκη είναι παντρεμένη με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 2019 στην Κρήτη (σ.σ τόπο καταγωγής του σεφ) σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ζουν την απόλυτη ευτυχία ως ζευγάρι, μετά το διαζύγιο του πρώτου με τη Βάσω Λασκαράκη.

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μαζί περίπου 5 χρόνια ενώ επιβεβαίωσαν τις φήμες για την σχέση τους με μια κοινή τους φωτογραφία τα Χριστούγεννα του 2018 με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν.

Για τη σχέση που σύναψε αργότερα με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού, ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει: «Δεν είχα κανένα λόγο να κρύψω τη σχέση μου μαζί της. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου η Κατερίνα. Είναι ένα πλάσμα εξαιρετικό σε πολλούς τομείς (…) Η Κατερίνα δεν περίμενε ότι θα πάρει τέτοια δημοσιότητα η σχέση μας. Όμως όλο αυτό μεταξύ μας έχει εξελιχθεί σωστά και όμορφα».

Από τότε που αποκαλύφτηκε η σχέση τους, οι δυο ηθοποιοί, αν και διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά τις δημοσιεύσεις τους στα social media και τις εμφανίσεις τους, δεν κρύβουν το πόσο ερωτευμένοι είναι ενώ όποτε τα καταφέρνουν με βάση τις υποχρεώσεις τους κάνουν ταξίδια και εντός κι εκτός Ελλάδος.

.

Όσο για το αν επιθυμεί να αποκτήσει δεύτερο παιδί, σε συνέντευξή του ο αγαπημένος ηθοποιός έχει πει:  «Δεν έχω πρόγραμμα γενικότερα στη ζωή μου. Το ίδιο θα απαντήσω κι εδώ. Ετσι λειτουργώ και σε αυτόν τον τομέα. Δεν προγραμματίζω, δεν λέω «τώρα θα κάνω παιδί». Αν είναι να ‘ρθει το παιδί, θε να ‘ρθει. Ένα πολύ κοντινό όνειρο, ποιο είναι; Από φέτος και τα επόμενα χρόνια, να κάνω ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Μου έχει λείψει πολύ αυτό. Θέλω να αλλάξω λίγο παραστάσεις. Θέλω να κάνω διακοπές και με την κόρη μου και με την Κατερίνα (Γερονικολού), να χαλαρώνω, να γεμίζω μπαταρίες και να επιστρέφω.»

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με την Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα εξής: «Με εμπιστεύεται απόλυτα η Κατερίνα. Στο μόνο που δεν με εμπιστεύεται είναι ότι αν έχουμε κάποια υποχρέωση ενδεχομένως δεν πάω. Δεν έχω μπλοκάκι, τα θυμάμαι όλα. Η Κατερίνα άμα της πάρεις το μπλοκάκι, χάθηκε».


Όλες οι φορές που τους απολαύσαμε μαζί υποκριτικά

Οι δυο τους είναι το τρανό παράδειγμα πως στον καλλιτεχνικό χώρο μπορεί κάποιος να συνεργαστεί επαγγεματικά με τον/την σύντροφό του χωρίς να επηρεαστεί η μεταξύ τους σχέση.

Έτσι, οι δυο τους, για όσους δεν θυμούνται, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους είχαν παίξει αρχικά μαζί στην ταινία «Bachelor 3» το 2018.

Στη συνέχεια, βρέθηκαν μαζί στην ταινία που εμπνεύστηκε και ήταν παραγωγός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τίτλο «Για πάντα» το 2019 καθώς και στη θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» την ίδια χρονιά.

Η τελευταία τους συνεργασία ήταν τηλεοπτικά στην σειρά της Ερτ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν η ηθοποιός είχε βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή «Fishy» που παρουσίασε ο ηθοποιός τις τελευταίες δύο σεζόν στο Mega με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν μια πολύ όμορφη συνέντευξη.

Η νέα δουλειά του Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι η κινηματογραφική ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» στην οποία υπογράφει ο ίδιος την σκηνοθεσία ενώ το σενάριο είναι των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα. Η ταινία έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 11/12 και το παρών έδωσε τόσο η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη όσο και η σύντροφός του. Εκεί ήταν και η πρώην σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η νέα δουλειά του Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι η κινηματογραφική ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» στην οποία υπογράφει ο ίδιος την σκηνοθεσία ενώ το σενάριο είναι των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα. Η ταινία έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 11/12 και το παρών έδωσε τόσο η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη όσο και η σύντροφός του. Εκεί ήταν και η πρώην σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η απώλεια του πατέρα του από καρκίνο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (12/12) στο “The 2Night Show” και πέρα από την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα μίλησε και για την απώλεια του πατέρα που έφυγε από τη ζωή μετά από μικρή μάχη με τον καρκίνο.

«Μου έχει τύχει να ξέρω ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση με έναν άνθρωπο, με τον πατέρα μου. Ήξερα το τέλος. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο και με μετάσταση κιόλας, η διάγνωση που μας είπε ο γιατρός ήταν τρεις μήνες. Ο αδελφός μου το είχε πάρει κατάκαρδα, είχε πέσει σε κατάθλιψη. Εγώ είχα άλλη αντιμετώπιση, ήμουν σε άλλη φάση. Έβλεπα τον εαυτό μου όπως θα ‘θελε ο πατέρας μου να με δει. Οπότε δεν σταμάτησα την καθημερινότητά μου στο παραμικρό. Έχεις και τον χρόνο να πεις ένα γεια, δεν είναι το απότομο που δεν προλαβαίνεις να πεις στον άλλο ένα σ’ αγαπώ» τόνισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τότε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να αναφερθεί στην περίπτωση του δικού του πατέρα, στον οποίο είχε γίνει παρόμοια διάγνωση, ωστόσο ζει κανονικά μέχρι και σήμερα.

«Στον δικό μου πατέρα έδωσαν 3-4 χρόνια και ζει ακόμα μετά από 17-18 χρόνια. Μου είπαν ότι ο μπαμπάς δεν μπορεί να ζήσει παραπάνω, αυτά είναι τα φάρμακα που μπορούμε να του δώσουμε. Ζει ακόμη και αυτό είναι ένα μήνυμα που το στέλνω ουσιαστικά. Είναι ο πατέρας μου, είναι ο δικός μου άνθρωπος, κάναμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα και μέχρι σήμερα είναι δυνατός», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Με τη σειρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρόσθεσε: «Εγώ δεν ξέρω σε τι φάση θα ήμουν, αν θα ήμουν με ένα μπουκάλι ουίσκι στην άκρη κάπου στην Ομόνοια ή αν θα ήμουν εδώ και θα σου έλεγα: “Γρηγόρη, πάμε γερά”. Σίγουρα όμως η ψυχική δύναμη μπορεί να ξεπεράσει απίστευτα πράγματα».


 https://www.govastileto.gr/lifestyle/celebrities/giannis-tsimitselis-o-gamos-me-ti-vaso-laskaraki-to-diazygio-kai-o-flogeros-erotas-me-tin-katerina-geronikolou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .