Τρίτη, Δεκεμβρίου 26

Βασίλης Καρράς: Το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο του τραγουδιστή στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Karras-01-640x426-1
Ο Βασίλης Καρράς μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο για σχεδόν δύο χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων. Έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό πριν δύο 24ωρα, ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής εξέπνευσε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο και την κόρη του.

Οι συγχωριανοί του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας είναι συντετριμμένοι από τον θάνατο του τραγουδιστή, τον οποίο περιμένουν να αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 27/12 στις 12:00. Άλλωστε, μία από τις τελευταίες επιθυμίες που είχε εκφράσει ο Βασίλης Καρράς ήταν να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Πάρα πολύ τον αγαπούσε ο κόσμος, ψυχούλα, ψυχούλα», δηλώνει ένας κάτοικος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ένα χωριό για το οποίο ο αείμνηστος καλλιτέχνης είχε πολλά όνειρα. «Είμαστε συγκλονισμένοι. Για εμάς ο Βασίλης ήταν πρώτα από όλα συγχωριανός. Θα ήμασταν μαζί σήμερα, εδώ ήταν συνέχεια», εξομολογείται μία κάτοικος.

«Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μου έλεγαν ότι έκανε αγαθοεργίες. Μου έλεγαν με ονοματεπώνυμο και εμείς δεν είχαμε ιδέα. Ξέρω ότι βοηθούσε κυρίως παιδιά. Έστελνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία και τους έδινε χρήματα για να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους», σημειώνει η γυναίκα χαρακτηριστικά.

Έργα ανάπλασης, κράσπεδα, χώροι αναψυχής και πολλά άλλα ήταν αυτά που έκανε ο Βασίλης Καρράς για το χωριό του, όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι.

«Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας άνθρωπος καλός, έκανε αγαθοεργίες εδώ πέρα. Βοηθούσε τους πάντες, όπου υπήρχαν προβλήματα. Βοηθούσε το χωριό, είχε όνειρα για το χωριό. Εμένα μου έλεγε, που πρόσφατα πήγα και τον είδα, ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα ακόμη».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%9a%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%ac%cf%82-%ce%a4%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .