Σάββατο, Δεκεμβρίου 2

Τραμπ: Είμαστε έθνος σε παρακμή, θα σταματήσω τον εφιάλτη Μπάιντεν


Oι νέοι στις ΗΠΑ απορρίπτουν την αποτυχημένη, διεφθαρμένη και ανίκανη κυβέρνηση Μπάιντεν, τονίζει σε άρθρο του στο Newsweek ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, και απόλυτο φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως σημειώνει ο Τραμπ, πρόσφατη δημοσκόπηση του NBC έδειξε ότι το 46% των ψηφοφόρων

ηλικίας 18 ώς 34 ετών τάσσεται υπέρ της επιστροφής του στον Λευκό Οίκο έναντι 42% που στηρίζει τον Μπάιντεν.

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης Τραμπ, δημιουργήσαμε την πιο ισχυρή και ακμαία οικονομία στην παγκόσμια ιστορία. Υπό την ηγεσία μου, τα ετήσια εισοδήματα αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 6.000 δολάρια, ο πληθωρισμός ήταν κάτω από το 2% και είχαμε κρατήσει τη βενζίνη στα 1,87 δολάρια το γαλόνι. Ο καθαρός πλούτος των νοικοκυριών έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ, με το φτωχότερο 50% των αμερικανικών νοικοκυριών να βλέπει αύξηση 40% στην καθαρή του περιουσία» γράφει ο Τραμπ.

«Η οικονομία των ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ καλύτερη για τους νέους στις ΗΠΑ, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια οι νέοι έχουν επωμιστεί το βαρύ κόστος της αποτυχημένης ατζέντας του προέδρου Μπάιντεν: παραλυτικός πληθωρισμός, εκτίναξη τιμών, εκτόξευση των επιτοκίων, απρόσιτη στέγαση και έκρηξη της εγκληματικότητας. Κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Μπάιντεν, τα πραγματικά εισοδήματα έχουν υποχωρήσει κατά 7.400 δολάρια ανά οικογένεια. Οι τιμές της βενζίνης έφτασαν ώς και τα 7 δολάρια το γαλόνι σε κάποιες περιοχές. Ο σωρευτικός πληθωρισμός είναι 18%. Και τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων φτάνουν στο βάναυσο 7%, καθιστώντας αδύνατο για πολλούς νέους στις ΗΠΑ να αποκτήσουν δικό τους σπίτι» τονίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ σημειώνει ακόμα ότι ο «πόλεμος του Μπάιντεν κατά της αμερικανικής ενέργειας» καθιστά τα πάντα πιο ακριβά, υποστηρίζοντας ότι κάποιος θα πρέπει να είναι ουσιαστικά πλούσιος για να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο.

«Αντί να βοηθήσει τους νέους μας να ξεκινήσουν με αυτοπεποίθηση τη ζωή τους, την καριέρα τους και να κάνουν οικογένεια, ο Τζο Μπάιντεν συντρίβει τα όνειρά τους με χρέος, φόρους και πληθωρισμό και ανοίγει τον δρόμο για ένα μέλλον οργής και απόγνωσης» υπογραμμίζει και προειδοποεί ότι «υπό τον Τζο Μπάιντεν, είμαστε ένα έθνος σε παρακμή και χάνουμε γρήγορα το Αμερικανικό Όνειρο».

Ο Τραμπ κατηγορεί ακόμα τον Μπάιντεν ότι κινδυνεύει να σύρει τις ΗΠΑ στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο θα είναι καταστροφικό για μια ολόκληρη γενιά Αμερικανών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγορεί επίσης τους Δημοκρατικούς ότι προωθούν τη διεμφυλικότητα και άλλο «ακατάλληλο φυλετικό, σεξουαλικό και πολιτικό περιεχόμενο» στα σχολεία, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο «έχει διχάσει τις κοινότητες μας και έχει εξασθενίσει τoυς δεσμούς εθνικής ενότητας».

«Όταν ορκιστώ 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ, θα ξαναχτίσω γρήγορα τη σπουδαιότερη οικονομία στην παγκόσμια ιστορία ώστε οι νέοι να μπορούν να ακμάσουν και να ευημερήσουν. Θα σταματήσω τον πληθωριστικό εφιάλτη του Μπάιντεν, θα αυξήσω την ενεργειακή παραγωγή, θα μειώσω δραματικά τις κυβερνητικές δαπάνες και θα οδηγήσω χαμηλότερα τα επιτόκια, ώστε οι νέοι άνθρωποι να έχουν και πάλι την οικονομική δυνατότητα να κάνουν οικογένεια, να αγοράσουν σπίτι και να κάνουν σχέδια για ένα σπουδαίο μέλλον -τα βασικά θεμέλια του Αμερικανικού Ονείρου» υπογραμμίζει ο Τραμπ.

Πηγή: kerdos.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

https://theflagreport.com/trab-eimaste-ethnos-se-parakmi-tha-stamatiso-ton-efialti-bainten/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=trab-eimaste-ethnos-se-parakmi-tha-stamatiso-ton-efialti-bainten

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .