Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11

ΜΠΙΖΝΕΣ δεκάδων εκατομμυρίων! ΝΕΕΣ αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της...

Καριέρα «διαμεσολαβητή» σε επικερδείς αγοραπωλησίες, ετοίμαζε η Εύα Καϊλή για τον πρώην σύντροφό της, όπως προκύπτει από συνομιλίες της στο ...

 
Καριέρα «διαμεσολαβητή» σε επικερδείς αγοραπωλησίες, ετοίμαζε η Εύα Καϊλή για τον πρώην σύντροφό της, όπως προκύπτει από συνομιλίες της στο WhatsApp που ξεκλείδωσαν οι βελγικές αρχές και δημοσιεύει το Politico.Ήθελε να γίνει ο ενδιάμεσος σε μια μεγάλη συμφωνία αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε περιθώρια κέρδους για τους ενδιάμεσους, όπως ξεκαθάρισε, και αφορούσε την πώληση εκρηκτικών στη Μαυριτανία, που θα τα χρησιμοποιούσε στα ορυχεία της.

Η Εύα Καϊλή τον παρουσίασε ως “σύμβουλο ξένων κυβερνήσεων σε θέματα εισαγωγών” σε Έλληνα εξαγωγέα που δραστηριοποιείτο στη Γεωργία στον τομέα των ζυμαρικών. Τελικά η παχυλή συμφωνία απέβη άκαρπη.

Από τα έγγραφα που δημοσιεύονται προκύπτει ότι η Εύα Καϊλή δήλωσε στους εισαγγελείς κατά την πρώτη ανάκρισή της, πως είχε κρατήσει μια τσάντα με 30.000-40.000 ευρώ, για “το ενδεχόμενο πυρηνικού ολέθρου”, όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, με άλλα λόγια για ώρα μεγάλης ανάγκης.

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή έχουν ασκήσει προσφυγή κατά της υπόθεσης του “Qatargate”, ισχυριζόμενοι ότι οι βελγικές αρχές χειρίστηκαν λανθασμένα τη διαδικασία συλλογής αποδεικτικών στοιχείων και προκάλεσαν εσωτερική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 http://www.press-gr.com/2023/12/blog-post_68.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .