Σάββατο, Δεκεμβρίου 30

Ο Κυριάκος σκίζει την Ερυθρά Θάλασσα για να διαβούν οι εκλεκτοί του

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Οι Χούθις την πάτησαν όπως ο Φαραώ. Δεν ήξεραν που έμπλεξαν και τώρα θα νιώσουν την οργή του Κυριάκου.

Μπορεί ο πρωθυπουργός μας να είναι τόσο μεγαλόκαρδος, ώστε να μην στείλει φρεγάτα ούτε για το Oruc Reis, ούτε για τις εκατοντάδες παραβιάσεις και παρενοχλήσεις των τουρκικών

πολεμικών πλοίων σε περιοχές εθνικής κυριαρχίας, μπορεί ακόμα να έδωσε τόπο στην οργή για την εφαρμογή του παράνομου μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης που έχει ήδη καταστήσει το μισό Αιγαίο ως απαγορευμένη περιοχή για τα ελληνικά σκάφη, αλλά με τους ξυπόλητους της Υεμένης, δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Έτσι, ο Κυριάκος ως άλλος Μωυσής έστειλε την φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα, ώστε οι εκλεκτοί Έλληνες εφοπλιστές να μπορούν να την διασχίζουν όπως την διέσχισε ο περιούσιος λαός με τον Μωυσή.

Δεν είναι δυνατόν να αυξάνονται τα ασφάλιστρα των πλοίων και να μειώνονται τα έσοδα των πλοιοκτητών, τους οποίους ούτως ή άλλως σκεπάζει με την ευχή και την αγάπη του ο πρωθυπουργός μας.

Έτσι, οι βάρβαροι της Υεμένης θα μάθουν σύντομα ότι με το μεροκάματο των εκλεκτών του «εκλεκτού», δεν θα παίζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .