Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14

Διήμερο Σεμινάριο Βιβλιοδεσίας Δερμάτινο Σημειωματάριο

 Αυτό το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Δεκεμβρίου σε περιμένουμε για ένα διήμερο σεμινάριο βιβλιοδεσίας με θέμα "Δερμάτινο Σημειωματάριο"

Μία τεχνική καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας όπου τα τέυχη χαρτιού ραβονται με διακοσμητικές ραφές απευθείας επάνω σε σκληρό δέρμα.
Το σεμινάριο μας εισάγει και σε τεχνικές δερματοτεχνίας όπως σημάδεμα, κοπή, βαφή με ειδικές βαφές εμποτισμού, γυάλισμα, φινίρισμα και τοποθέτηση κουμπωμάτων

Πότε? Σάββατο - Κυριακή 16 & 17 Δεκεμβρίου 2023 11:00-15:00

 

Πού? Αβέρωφ 30 Νέα Ιωνία (Σταθμός ΗΣΑΠ Περισσός) - 4ος όροφος

 

Κόστος: 100€

 

Τί περιλαμβάνεται? Στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

 

Τι θα πάρεις τελειώνοντας το workshop:
Ολοκληρώνοντας το workshop θα πάρεις μαζί σου ένα μοναδικό δερμάτινο σημειωματάριο με διακοσμητική ραφή στη ράχη, που θα έχεις φτιάξει στο μάθημα καθώς και ηλεκτρονικά αντίγραμα των σχεδίων που θα δουλ
εψουμε στο μάθημα. Επίσης θα σταλεί ηλεκτρονικά σε όλους τους συμμετέχοντες λίστα εργαλείων και υλικών καθώς και λίστα προμηθευτών για την περιοχή της Αττικής και ηλεκτρονικά βεβαιωση παρακολούθησης σεμιναρίου.


Κάνε Κράτηση Θέσης!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .