Πέμπτη, Δεκεμβρίου 7

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ”, ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ, ΤΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προέδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan, μετά την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κλείνοντας ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε:

«Είμαστε δύο γειτονικές χώρες που μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα, την ίδια γεωγραφία, τον ίδιο πολιτισμό σε πολλούς τομείς. Φυσικό είναι να υπάρχουν προβλήματα μεταξύ γειτόνων και αδελφιών. Το θέμα είναι η βουληση για επιλυση. Θέλουμε το Αιγαίο μια θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας, θελουμε να γίνουμε παράδειγμα σε όλο τον κόσμο με τα κοινά μας βήματα. Δεν υπάρχει πρόβλημα τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να επιλυθεί. Σας περιμένω στην Άγκυρα».

Ολα εδώ πληρώνονται…

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%99%ce%9c%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95-%ce%94%ce%a5%ce%9f-%ce%93%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%9f%ce%9d%ce%95%ce%a3-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%9c%ce%9f%ce%99%ce%a1%ce%91%ce%96%ce%9f%ce%9c%ce%91%ce%a3%ce%a4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .