Κυριακή, Δεκεμβρίου 3

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ

Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ότι θα καθιερωθεί η επιστολική ψήφος για τους εκτός και εντός Ελλάδος προκειμένου να μειωθεί η αποχή , αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα πρέπει ολόκληρη Η αντιπολίτευση να απαιτήσει τα παρακάτω έτσι ώστε να μην

υπάρχουν πλασματικά ποσοστά εγγεγραμμένων – Παλασματικά αποτελέσματα κ,λ,π .

1. Να αποστέλλονται όλα τα ψηφοδέλτια της Επιστολικής Ψήφου σε μία συγκεκριμένη Διεύθυνση

2. Να έχει δρομολογηθεί επιτροπή από όλα τα Κόμματα η οποία θα καταγράφει τις Επιστολικές ψήφους , να αριθμούνται , και να ανοίγονται όταν εκπνεύσει η καταληκτική Ημερομηνία παραλαβής .

3. Να υπάρχει σύστημα καταγραφής σε ένα κεντρικό Υπολογιστή καθώς σε υπολογιστές όλων των Κομμάτων , έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται η αντιπαραβολή και να συμφωνούν όλα τα αποτελέσματα .

4. Τα ψηφοδέλτια κάθε κόμματος να τοποθετούνται σε ξεχωριστές κάλπες .

5. Στο τέλος θα πρέπει να γίνει καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και να συμφωνούν με τα αποτελέσματα του κεντρικού υπολογιστή , καθώς και με των Κομμάτων .

6. Μετά την καταμέτρηση να βγαίνει το επίσημο αποτέλεσμα υπογεγραμμένο από όλα τα κόμματα ,
έτσι ώστε κανείς να μπορεί να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα της Επιστολικής ψήφου .

Κυρίες και Κύριοι της Αντιπολίτευσης η μπάλα πλέον είναι στο γήπεδο σας και καλείσθαι να παίξετε όχι μόνο άμυνα αλλά και φουλ επίθεση , διότι άλλως Ο Κύριος Μητσοτάκης θα σας βάλει ΓΚΟΛ χωρίς αγώνα .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

 https://www.triklopodia.gr/%cf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .