Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20

ΕΜΕΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ! Ο ζάμπλουτος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ προσκυνάει τον Κούλη μπας και βρει καμιά εκπομπή ή καμιά διαφήμιση

spiros-papadopoulos

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε μια μικρή ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκαλώντας τουλάχιστον αναγούλα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό, ο Σπύρος

Παπαδόπουλος είπε: «Έχουμε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, επειδή είχα κάνει αυτό στο σποτ για τον κορωνοϊό. Με πήρε να με ευχαριστήσει και ήταν πολύ ευγενής. Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να τον πάρω, αν θέλω κάτι».

Και συνέχισε: «Ένα βράδυ καθόμασταν σε ένα κοινόβιο που είχαμε πάει με κάτι φίλους και ακούμε στις ειδήσεις ότι είναι μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο. Τότε μου λέει κάποιος για πλάκα, ”αφού έχεις το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, πάρ’ τον να δούμε τι γίνεται με αυτά τα παιδιά” και λέω δεν χάνω τίποτα να τον πάρω. Αργά, 11 το βράδυ. Το σήκωσε αμέσως και μου είπε ότι ήταν ενήμερος ο Χαρδαλιάς και ήδη έκανε κινήσεις: ”Θα σε ενημερώσω το τι θα κάνουμε”. Και όντως με πήραν μετά από λίγο να μου πουν ότι έχει διευθετηθεί το θέμα».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε ότι παραμένει αριστερός στις πεποιθήσεις του, ωστόσο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον έχει πείσει για το έργο της, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η διάσπαση ήταν αναμενόμενη, επειδή «δεν ήταν υγιές το περιβάλλον».

«Με έχει πείσει ο Μητσοτάκης, δεν του το ‘χα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σπυράκο οι εποχές του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” που πληρωνόσουν για να μπεροπίνεις τελείωσαν και τώρα ψάχνεσαι να σου δώσουν καμιά διαφήμισή ή ακόμα κ αλύτερα καμιά εκπομπούλα;

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%9f-%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%95%ce%99-%ce%9f-%ce%91%ce%9d%ce%a5%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%9a%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%9f-%ce%b6%ce%ac%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .