Σάββατο, Δεκεμβρίου 16

Μητέρα διασώζει παπαγάλο από υπόγειο κι αυτός γίνεται ο φύλακας του μωρού της


Το 2021, η Stephanie Vito στην Πενσιλβανία της Αμερικής, διέσωσε ένα λευκό cockatoo, την Feather, από ένα σκοτεινό υπόγειο στο οποίο έμενε για 15 χρόνια, μέσα σ' ένα κλουβί. Η Feather ήταν 53 ετών όταν διασώθηκε.

Οι ασυνήθιστες φιλίες μεταξύ ανθρώπων και ζώων, ή ζώων διαφορετικών ειδών μεταξύ τους, είναι και οι πιο αξιοσημείωτες.

Για κάποιο λόγο το να τις βλέπουμε μας γεμίζει ελπίδα και ζεστασιά. Το 2021, η Stephanie Vito στην Πενσιλβανία της Αμερικής, διέσωσε ένα λευκό cockatoo, την Feather, από ένα σκοτεινό υπόγειο στο οποίο έμενε για 15 χρόνια, μέσα σ’ ένα κλουβί. Η Feather ήταν 53 ετών όταν διασώθηκε.

Η Stephanie σκόπευε να κρατήσει την Feather μέχρι να την συνεφέρει, και μετά να την δώσει σε κάποιο καταφύγιο. Το cockatoo, όμως, ένιωθε μάλλον ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη απέναντι στη νέα του οικογένεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ισχυροί δεσμοί αγάπης. Mέσα σε ένα μήνα η Stephanie, η οποία ήταν έγκυος, έφερε στον κόσμο την κόρη της, Sophia.

Η Feather έδειξε κατευθείαν ενδιαφέρον για το μωρό. Σύμφωνα με τη Stephanie: “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ορμούσε έξω απ’ το κλουβί της και έτρεχε πολυ γρήγορα στην κούνια του μωρού για να σκαρφαλώσει μέσα και να κάνει αγκαλιές με την κόρη μου.” Η Feather, μάλιστα, περνούσε χρόνο προσέχοντας το μωρό όσο αυτό κοιμόταν, περιμένοντάς το να ξυπνήσει. Παρατηρώντας το δέσιμο που ανέπτυσσε το πτηνό με το μωρό, η οικογένεια αποφάσισε να κρατήσει τη Feather, καθώς, σύμφωνα με τη Stephanie, θα πέθαινε αν τις χώριζαν.

Η Feather, η οποία είχε κατάθλιψη όταν την βρήκε η Stephanie κλεισμένη στο κλουβί της, λατρεύει τη μικρή Sophia, και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Το cockatoo και το κοριτσάκι περνούν τέλεια μαζί, τρώγοντας το ίδιο φαγητό, παίζοντας κρυφτό και κάνοντας αγκαλιές.

Η Feather, η οποία είχε κατάθλιψη όταν την βρήκε η Stephanie κλεισμένη στο κλουβί της, λατρεύει τη μικρή Sophia, και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Το cockatoo και το κοριτσάκι περνούν τέλεια μαζί, τρώγοντας το ίδιο φαγητό, παίζοντας κρυφτό και κάνοντας αγκαλιές.

Η Feather αγαπούσε να καβαλάει τη Sophia όσο αυτή μπουσουλούσε. Σήμερα, η Sophia έχει ξεκινήσει παιδικό σταθμό, αλλά συνεχίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο παρέα, παίζοντας, χορεύοντας, και κάνοντας αταξίες.

Σώζοντάς την και δίνοντάς της μια θέση στο σπίτι όπου μεγάλωνε η κόρη της, η Stephanie έκανε στο αξιολάτρευτο cockatoo το καλύτερο δώρο.https://www.topetmou.gr/alla-katikoidia/mitera-diasozei-papagalo-apo-ypogeio-ki-aftos-ginetai-o-fylakas-tou-morou-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .