Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15

Εφιάλτης διαρκείας…!!!

Εφιάλτης διαρκείας…!!!

Του Όφι Ιοβόλου 

Το έχουμε γράψει επανειλημμένα. Αν πριν από 10 χρόνια έγραφε κάποιος δημοσιογράφος ότι ο Κυριάκος θα γινόταν κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού, ούτε για τη σύνταξη τη στήλης κηδειών στην «Πρωινή Άνω Ραχούλας» δε θα τον προσλαμβάναν.

Κι όμως είναι γεγονός.

Και πολύ φοβούμαστε ότι αν δε βρεθεί σοβαρός αντίπαλος, ο Κυριάκος θα καταδυναστεύει λαό και πατρίδα για πολλά τέρμινα.

Τονίζουμε ιδιαιτέρως το σοβαρός! Διότι αν είναι να επιστρέψει ο Τσίπρας όπως ακούγεται αναδιοργανώνοντας την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων, εξυπακούεται ότι είμαστε χαμένοι από χέρι.

Κοινώς μπλέξαμε και να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε.

Μην αυταπατάστε. Ακόμη και με μειωμένα σε μεγάλο βαθμό ποσοστά ένεκα της ισοπεδωτικής πολιτικής του, ο Κυριάκος δίχως αντιπολιτευτική απειλή θα μεσουρανεί… εσαεί. Το γνωρίζει κι ο ίδιος εξ ου και η επιτάχυνση των διαδικασιών προς επιβολή ολόκληρης της νεοφιλελεύθερης-κρατικιστικής-εθνομηδενιστικής ατζέντας.

Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται κι ακούγονται περί επικείμενης τιμωρίας του χειμαζόμενου λαού λόγω πείνας κλπ., είναι μονάχα για παρηγοριά στον άρρωστο.

Διαφορετικά θα είχε ψηφίσει τον Τσίπρα για να μην επιτρέψει στον Μητσοτάκη και τους… βολεμένους ψηφοφόρους του να διαλύσουν τη ζωή του. Είναι τόσο απλό.

Να το χαίρεστε κύριε Σαμαρά το δις εξαμαρτείν που επανέφερε ατσαλωμένο τον άλλοτε άσπονδο εχθρό σας, κονιορτοποιώντας την καταστροφική εμμονή σας για δικαίωση.

Άραγε είστε ικανοποιημένος με τον εφιάλτη διαρκείας που βιώνει η Ελλάδα;

Σας χαροποιεί το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης σας άδειασε για δεύτερη φορά και πλέον θα βλέπετε την Προεδρία της Δημοκρατίας μόνο αν τύχει και περάσετε απ’ έξω;

Αγαλλιάζετε που καταδικάσατε εντελώς το μέλλον των αναξιοπαθούντων πολιτών με την επαναλαμβανόμενη απρονοησία σας;

Θα συνεχίσετε να βαυκαλίζεστε ότι δύναται να αποποιηθείτε την ευθύνη σας για το σκοτάδι του μητσοτακισμού που σκεπάζει την Ελλάδα μέσω καταγγελτικών συνεντεύξεων και σκληρών άρθρων συνεργατών σας;

Σας το έχουμε ξαναπεί, ο Καραμανλής παραιτήθηκε στέλνοντας επί της ουσίας το εξής εκκωφαντικό μήνυμα: Δε συναινώ στο ξεπούλημα της Ελλάδας!

Ήρθε η ώρα να το πράξετε κι ο ίδιος προς δημιουργία των απαραίτητων πολιτικών τετελεσμένων ώστε να προκύψουν οι αναγκαίες για τη σωτηρία της πατρίδας συνθήκες.

Δε θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η Ιστορία είναι αμείλικτη. Ειδικά με τους πολιτικούς.

Οψόμεθα… 

 https://www.antinews.gr/47409/politiki/efialtis-diarkeias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .