Σάββατο, Δεκεμβρίου 2

ΕΜΕΤΟΣ! Χαμός στο Fame Story: Αρνήθηκε να φορέσει φούστα και η Κατσαΐτη τον έδιωξε (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως κατάντησαν έτσι τους Έλληνες να κάθονται και να βλέπουν αυτά τα παιχνίδια-σκουπίδια; Ποια είναι αυτή η Κατσαΐτη, την ξέρει η μάνα της;; Σώνει και καλά να αναγκάσει έναν άντρα δυο μέτρα να φορέσει κοντή φουστίτσα! ...ΗΜΑΡΤΟΝ!

katsaiti-paiktis

Ένταση ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Γιάννη προκλήθηκε στο νέο επεισόδιο του Fame Story, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας στα πλαίσια του μαθήματος του styling έπρεπε να παρουσιαστούν με outfits εμπνευσμένα

από τα ρούχα που άφησαν στο δωμάτιο οι άνθρωποι της παραγωγής.

Έπρεπε να επιλέξουν ένα και μόνο ρούχο, ένα key item, προκειμένου να κάνουν το δικό τους fashion statement.

Πρωί πρωί η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη περίμενε να δει τι φόρεσαν οι σπουδαστές. Για τον Γιάννη Στεφανίδη που άργησε να ξυπνήσει και να επιλέξει το δικό του ρούχο, είχαν μείνει μόνο δυο φούστες. Ο επίδοξος τραγουδιστής αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να φορέσει κάποια από τις φούστες.

Η καθηγήτρια ρώτησε τον Γιάννη που είναι το statement κομμάτι που έπρεπε να φορέσει για το μάθημα. «Δεν υπήρχε κάτι όταν πήγα στον καλόγερο. Υπήρχαν δυο φούστες κοντές…», δικαιολογήθηκε ο Γιάννης. «Υπήρχαν δυο φούστες κοντές, αυτή είναι η επιλογή σου… Το δυστύχημα σε αυτή την ιστορία είναι ότι δε δοκιμάζετε να ανοίξετε τα πλαίσια, δες το λίγο διαφορετικά», του απάντησε η image maker, με τον Γιάννη να λέει: «Όχι, όχι. Δεν πρόλαβα να πάρω κάτι, δεν είχε ένα σακάκι», της είπε. «Με αυτό που υπήρχε εκεί είμαι σίγουρη ότι μπορούσες να κάνεις κάτι», διώχνοντας τον σπουδαστή από το μάθημα.

Φεύγοντας, ο Γιάννης εκνευρισμένος χτύπησε την πόρτα της αίθουσας με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να πηγαίνει πίσω του και να τον ρωτάει: «Γιάννη μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα; Γιάννη σου μιλάω, μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα;». «Όχι την έκλεισα, χτύπησε μόνη της», της απάντησε εκείνος.

«Δεν ανοίγω εγώ το μυαλό μου επειδή δε θέλω να βάλω τη φούστα την κοντή», μονολογούσε σε έξαλλη κατάσταση ο Γιάννης μπαίνοντας στο δωμάτιό του. «Δε θα γίνω εγώ κάποιος άλλος, ούτε θα φοράω τη φούστα για το μάθημα, συγγνώμη αλλά δε θέλω, δε νιώθω όμορφα και πρέπει να το σεβαστείς αυτό το πράγμα», είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%a7%ce%b1%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-fame-story-%ce%91%cf%81%ce%bd%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .