Δευτέρα, Ιανουαρίου 1

Τα ζώδια σήμερα, 1 Iανουαρίου: Υδροχόοι, ποτέ δεν είναι αργά για επανασυνδέσεις

ζώδια

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

«Το 2024 είναι η χρονιά σας» – Τα 4 ζώδια που πέρασαν δύσκολα και τώρα κάνουν δυνατό come back

Κριός

Η πνευματική σας διαύγεια επιστρέφει, Κριοί. Ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνεται στον τομέα της ανώτερης σκέψης σας και καθιστά το νέο έτος μία ιδανική χρονιά για να πάρετε αποφάσεις στις οποίες θα μείνετε πιστοί. Αυτό το μήνα είστε έτοιμοι και έχετε το κατάλληλο κίνητρο ώστε να επιτύχετε τους μεγάλους στόχους σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο αυτή την εβδομάδα για να σχεδιάσετε ένα πλάνο δράσης και γράψτε το ώστε να μπορείτε να επανέρχεστε σε αυτό όποτε χρειάζεται αλλά και για να παρακολουθείτε την εξέλιξή σας.

Ταύρος

Να είστε ανοιχτοί σε αυτά που θα φέρει η ζωή στο δρόμο σας, Ταύροι. Σύντομα θα αποδώσει η σκληρή δουλειά σας. Ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνεται επηρεάζοντας τον τομέα των οικονομικών σας και αυτό είναι θετικό για εσάς. Μπορεί να βρείτε εύκολα τα χρήματα που αναζητούσατε για να αποπληρώσετε εκείνο το δάνειο ή να εγκριθεί η αίτησή σας για ένα δάνειο που θέλετε να λάβετε. Επίσης αν πιστεύετε πως αξίζετε καλύτερη αμοιβή στη δουλειά σας μπορεί να αποφασίσετε να μιλήσετε με το αφεντικό σας και να ζητήσετε αύξηση.

Δίδυμοι

Σύντομα θα μπει ένα τέλος στις επίμονες ανησυχίες σας, Δίδυμοι και η καλοσύνη αρχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει και αυτό ανανεώνει τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αν είστε παντρεμένοι ή βγαίνετε με κάποιον. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να έγιναν κάποιες λάθος σκέψεις και να δυσκολευτήκατε να συμβαδίσετε με εκείνον που είναι σημαντικός με εσάς. Κάντε μερικά ραντεβού και επανασυνδεθείτε με όσους θέλετε και συζητήστε μαζί τους. Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσάς.

Καρκίνος

Θέστε έναν ξεκάθαρο στόχο, Καρκίνοι. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να εστιάσετε πραγματικά σε αυτό που θέλετε από τη ζωή σας. Τώρα που ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει μπορείτε πια να συνεργαστείτε και με άλλους που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Το 2024 είναι εδώ και είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να αρχίσετε να ζείτε με έναν τρόπο που θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Λέων

Θυμηθείτε όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες που σας άρεσε να κάνετε στο παρελθόν. Ξεσκονίστε τα πινέλα σας ή τα χρωματιστά μολύβια σας γιατί η τέχνη και η ομορφιά πρέπει να ξαναμπούν στη ζωή σας. Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στον τομέα της δημιουργικότητάς σας, οπότε γιατί να μην προκαλέσετε τον εαυτό σας καλλιτεχνικά; Παρακολουθήστε μερικά βίντεο του Bob Ross για να σας εμπνεύσουν να δείτε τον κόσμο ως έναν υπέροχο καμβά στον οποίο αξίζει να προσθέσετε το δικό σας αποτύπωμα μέσω της τέχνης, της μουσικής ή κάποιου άλλου δημιουργικού τρόπου που σας εκφράζει.

 

Παρθένος

Να είστε διαθέσιμοι για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Με τον ανάδρομο Ερμή να τελειώνει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας, τώρα είναι μια καλή στιγμή να βάλετε σε προτεραιότητα τις σχέσεις σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε κοινές δραστηριότητες, εξορμήσεις και εξόδους που θα σας κάνουν να διασκεδάσετε, να παίξετε επιτραπέζια και να παρακολουθήσετε όλοι μαζί τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, το κίνητρό σας είναι ένα: να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε.

Ζυγός

Να είστε ειλικρινείς για όσα νιώθετε, Ζυγοί. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας για να μιλήσετε ξεκάθαρα στους ανθρώπους που θέλετε να κρατήσετε κοντά σας. Ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνεται στον τομέα της επικοινωνίας σας και έτσι μπορεί να αντιμετωπίσετε τυχόν ανασφάλειές σας. Μερικές φορές κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, η επικοινωνία μοιάζει να χάνεται και πολλά σχέδια μένουν ημιτελή. Τώρα όμως μπορείτε να συγκεντρώσετε όλα εκείνα τα στοιχεία και τις σκέψεις που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε το μέλλον σας και να οργανώσετε τις κινήσεις σας.

Σκορπιός

Ο Ερμής επηρεάζει τον οίκο των οικονομικών σας Σκορπιοί και αυτό μπορεί να είναι καλό για εσάς. Ίσως τελικά να πάρετε το πράσινο φως για έργα που καθυστέρησαν, που είχαν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν πέρυσι αλλά έμειναν ανολοκλήρωτα. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε κάποια κενά στα οικονομικά σας αλλά να βρείτε τρόπο να τα γεμίσετε. Αντιμετωπίστε όλες εκείνες τις αδυναμίες που «τρυπούν» τις τσέπες σας και αδειάζουν το πορτοφόλι σας. Μια συμβουλή για αυτήν την εβδομάδα είναι να σημειώσετε τα πάγια έξοδα και τα έσοδά σας ώστε να αρχίσετε να αποκτάτε έναν έλεγχο σχετικά με το πόσα χρήματα ξοδεύετε και να αξιολογήσετε τις σπατάλες σας.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνεται στον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Κατά τη διάρκειά του μπορεί να έχετε συνειδητοποιήσει μερικά πράγματα πάνω στα οποία έπρεπε να εργαστείτε συναισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά και διανοητικά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη διορατικότητα για να ωθήσετε τον εαυτό σας στη δράση. Αυτός ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει με αγάπη για τον εαυτό σας, αυτοπειθαρχία και εκμάθηση για το πώς να βελτιώσετε τη νοοτροπία σας. Διαβάστε καλά βιβλία ή ακούστε ηχητικά βιβλία σχετικά με την ηγεσία και το θάρρος που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αυτή την εβδομάδα δυναμικά.

 

Αιγόκερως

Eστιάστε στην πνευματικότητα, Αιγόκεροι. Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στον τομέα της πνευματικότητάς σας, ώστε να επιστρέψει η εσωτερική φωνή σας που νιώθατε ότι είχε φύγει. Εγγραφείτε σε μαθήματα γιόγκα ή ξεκινήστε να γράφετε ημερολόγιο. Κάντε συνήθεια να προσεύχεστε κάθε βράδυ. Ανάψτε το «κερί» της ψυχής σας, φωτίστε τη και θα τη δει όλος ο κόσμος.

Υδροχόος

Ποτέ δεν είναι αργά να επανασυνδεθείτε με παλιούς συναδέλφους. Τώρα που ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει, μπορείτε να επαναξιολογήσετε τις γνωριμίες σας. Εξετάστε τα οφέλη από τη χρήση του LinkedIn. Παρακολουθήστε βίντεο που αποκαλύπτουν πώς να το χρησιμοποιήσετε με τρόπο που σας βοηθά να βρείτε πελάτες ή να μάθετε για τις τάσεις στον τομέα της εργασίας σας.

 

Ιχθύες

Έχετε πολλές γνώσεις, Ιχθύες, και ό,τι κι αν κάνετε για τα προς το ζην, η πείρα σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσετε άλλους. Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης. Έτσι όλες οι εσωτερικές σκέψεις που έχετε για την επαγγελματική σας ζωή μπορούν να εκφραστούν με παραγωγικούς και χρήσιμους τρόπους. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε ένα TikTok αυτή την εβδομάδα ή σκεφτείτε το blogging, γράφοντας για ένα θέμα για το οποίο σας παθιάζει. Ποιος ξέρει; Μπορεί να διασκεδάσετε!

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .