Παρασκευή, Ιανουαρίου 26

ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ! "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ τις επισκευές αυτοκινήτων άνω των 15 ετών..."

Celesta MS Ένας κανονισμός την φορά.. Αφού μας φτωχοποιούν, με διάφορες δικαιολογίες και καταστάσεις που δημιουργούν οι ίδιοι, έφτασαν τις τ...
Celesta MS
Ένας κανονισμός την φορά.. Αφού μας φτωχοποιούν, με διάφορες δικαιολογίες και καταστάσεις που δημιουργούν οι ίδιοι, έφτασαν τις τιμές στο ταβάνι. Το φαγητό; Το νοίκι; Όλες τις βασικές ανάγκες μας. Το ρεύμα; Το νερό; κ.α. 
Και τώρα που δεν σου μένει φράγκο με όλα τα παραπάνω, σου λέει, αν μπορείς πάρε καινούριο αυτοκίνητο. Και κάπως έτσι, σιγά σιγά, θα ζεις σε πόλη των 15 λεπτών, χωρίς δικό σου όχημα, με την ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα θα σε έχουν δεμένο χειροπόδαρα.. Τι; Θέλεις να ψωνίσεις κρέας; Μπλοκ στα ψηφιακά ευρώ σου.. π.χ. Θέλεις να πας στην φίλη σου για καφέ, που μένει σε άλλη γειτονιά των 15 λεπτών; Θα πρέπει να στο επιτρέψουν, αλλιώς αφαίρεση κοινωνικών πόντων.. το οποίο θα έχει πολλές επιπτώσεις κλπ κλπ κλπ Και κάπως έτσι θα αποφασίζουν τι θα τρως, που θα ζείς, πως θα ζεις, αν θα ζεις, γιατί μην ξεχνάμε και την συνθήκη του ΠΟΥ, με την οποία θα μας ταράξουν στα πειράματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .