Πέμπτη, Ιανουαρίου 4

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε οριστεί υπουργός Υγείας το 2013 και έκλεισε 5 Νοαοκομεία ! Έκανε καλή δουλειά και γι αυτό τον έβαλαν και πάλι στο Υπουργείο Υγείας για να συνεχίσει το έργο του....

Είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης: "Έρχομαι με πολύ μεγάλο κέφι στο Υπουργείο Υγείας, είναι σα να επιστρέφω στο φυσικό μου περιβάλλον. Έχει πολύ μεγάλη ανθρωπιά αυτό το Υπουργείο, πολύ μεγάλη ευαισθησία, διαχείριση του ανθρώπινου πόνου"--

Γι αυτό έκλεισε 5 Νοσοκομεία ένα εξ αυτών και η Πολυκλινική επί της Πειραιώς που εξυπηρετούσε μεγάλη περιοχή.  Επέστρεψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για 2η φορά ως υπουργός Υγείας μετά από 10 χρόνια, για να τελειώσει το έργο του... Είχε οριστεί υπουργός Υγείας το 2013 στη κυβέρνηση της ΝΔ. 

 

Κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής ο νέος υπουργός Υγείας έκανε λόγο για επιστροφή στο "φυσικό" του χώρο μετά από 10 χρόνια. Αναφέρθηκε στην προηγούμενη θητεία του επι μνημονίων, λέγοντας ότι χρειάστηκε να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις έκλεισε 5 Νοσοκομεία, και ο ένα χρόνος που έμεινα "μου φάνηκε πενταετία. Ήταν πυκνός χρόνος" είπε και ανέφερε πως τότε είχε την ευθύνη περικοπών, λέγοντας πως σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

 

"Έχω πλήρη συναίσθηση ότι αυτό δεν είναι ένα εύκολο υπουργείο" κάνοντας λόγο για δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, ανάμεσα σε αυτές η διαχείριση των clawback και rebate στη φαρμακευτική πολιτική.

Ως άμεση προτεραιότητα έθεσε την αύξηση των εμβολιασμών κατά της covid-19 κι πέθαναν τόσοι άνθρωποι, κι ας έχουν αποκτήσει ένα σωρό προβλήματα υγείας από τις παρενέργειες των εμβολίων πάρα πολλοί εμβολιασμένοι.

"Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο" υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, "η δουλειά ξεκινάει από αύριο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .