Δευτέρα, Ιανουαρίου 29

Aποκάλυψη από τον Κ.Βελόπουλο: «Φορτηγά με ουκρανικές πινακίδες ”αδειάζουν” τις αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές»

Όσο πάει χοντραίνει η υπόθεση και γίνεται όλο πιο επικίνδυνη εάν ισχύουν όλα αυτά! Θα φέρουμε το θέμα στη βουλή!

σασ

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε μέσω του «Χ» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάνει λόγο για φορτηγά με ουκρανικές πινακίδες που «αδειάζουν» τις αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές.

Συγκεκριμένα ο Κ.Βελόπουλος γράφει: «Όσο πάει χοντραίνει η υπόθεση και γίνεται όλο πιο επικίνδυνη εάν ισχύουν όλα αυτά! Θα φέρουμε το θέμα στη βουλή! Φορτηγά με ουκρανικές πινακίδες «αδειάζουν» τις αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές; Πάνω από 17 φορτηγά σε μια μέρα;
Φορτηγά, μεγάλης χωρητικότητας, με ουκρανικές πινακίδες παίρνουν από εκεί υλικό. Μόνο την Δευτέρα στις 15 Ιανουαρίου τα φορτηγά αυτά με τις ουκρανικές πινακίδες ήταν πάνω από 17, ξεκινώντας τη μεταφορά από το πρωί έως και τις μεσημεριανές ώρες;Η μεταφορά συνεχίστηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες, και τις επόμενες ημέρες; ΕΑΝ ΙΣΧΎΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΊΑ!»

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/a%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%9a-%ce%92%ce%b5%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf-%ce%a6%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%ac/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .