Τετάρτη, Ιανουαρίου 10

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε και δεν παρατήρησε κανείς

 Η αποκάλυψη που έκανε ο γνωστός ηθοποιός...

Καλεσμένος στην εκπομπή The Break ήταν ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο οποίος μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία και τις έντονες στιγμές της ζωής του.


Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε ερώτηση της Βάσως Λασκαράκη για την σχέση του με τον χρόνο, αποκάλυψε πως έχει κάνει αισθητική επέμβαση στο σημείο κάτω από τα μάτια του.

«Έχω κάνει αισθητική επέμβαση στα μάτια. Δεν φοβήθηκα, ταράχτηκα γιατί ήταν δύσκολη επέμβαση 3,5 ώρες ζωντανά. Ήμουν ξύπνιος, μου κάνανε βέβαια ενέσεις, αλλά πρέπει να είσαι ξύπνιος γιατί ο γιατρός σου λέει να κάνει κινήσεις με τα μάτια για να μη σου χαλάσει το βλέμμα. Ήταν πάρα πολύ πετυχημένη», ανέφερε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Στη συνέχεια Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σχολίασε για τις αντιδράσεις από τον περίγυρό του: «Δεν το κατάλαβε κανείς ότι το έκανα. Μου έλεγαν: “Τι έχεις κάνει και είσαι τόσο ανανεωμένος; Πιο ξεκούραστος..”.» είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

 govastiletto.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .