Τρίτη, Ιανουαρίου 30

Η Μάχη Φλωρινιώτη μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του γιου της

 Η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα»...

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε η χήρα του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη Φλωρινιώτη, η οποία λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, κλήθηκε να διαχειριστεί και τον θάνατο του γιου της, Νίκου οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 39 ετών.

«Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου, δεν υπάρχουν λόγια να πεις… τι να πεις; Δεν μπορείς να περιγράψεις τίποτα… δεν έχω λόγια τι να πω», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη συντετριμμένη έξω από την εκκλησία όπου τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του γιου της.

«Παίρνω δύναμη από τον Θεό και από τα άλλα μου παιδιά… από πού αλλού να πάρεις δύναμη; Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω, έχω ένα κενό», πρόσθεσε.

«Συνέχεια ρωτάω τον Κύριο «γιατί;». Γιατί μετά τον πατέρα και το παιδί; Και δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, γιατί θα φανεί ότι κλαίγομαι στην κάμερα. Τουλάχιστον λέω ότι, αν έπαιρνε εμένα, θα ήταν και φυσιολογικό. Το παιδί γιατί;», ανέφερε στη συνέχεια η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Αν ήθελε να πάρει κάποιον, ας έπαιρνε εμένα… το παιδί γιατί; Είναι ένας άγγελος στον ουρανό αυτή τη στιγμή. Έτσι λέμε και με αυτό αισθανόμαστε καλύτερα», κατέληξε στις δηλώσεις της εμφανώς συγκινημένη η Μάχη Φλωρινιώτη.

 govastiletto.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .