Κυριακή, Ιανουαρίου 28

Εμπόριο βρεφών και γυναικών νομιμοποιεί η κυβέρνηση

 

Του Απόστολου Διαμαντή

Το ζήτημα του γάμου των ομοφυλοφίλων και της τεκνοθεσίας εξελίσσεται σε κανονικό ναρκοπέδιο για την κυβέρνηση, εφόσον η προσπάθεια να πειστούν οι βουλευτές έχει ήδη καταρρεύσει και οι θετικές ψήφοι αυτή τη στιγμή είναι κάτω

από 120, με κίνδυνο να πέσουν ακόμη περισσότερο, καθώς οι πανικοβλημένοι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ βλέπουν το εκλογικό τους ακροατήριο να μειώνεται δραματικά και τον λαό, κυρίως στην επαρχία, να είναι πραγματικά οργισμένος.

Το ζήτημα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, διότι και από τον χώρο της αριστεράς ακούγονται σοβαρότατα επιχειρήματα εναντίον του νομοσχεδίου. Το ΚΚΕ εντοπίζει δύο πολύ σοβαρά ζητήματα. Πρώτον, πως νομιμοποιώντας την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων ζευγαριών αμφισβητείς δια νόμου τη φυσική σχέση μητρότητας και πατρότητας, διότι, σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά γεννιούνται, προς το παρόν, από μια γυναίκα- τη μητέρα- και έχουν ένα και μοναδικό πατέρα.

Η συνέχεια εδω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .