Σάββατο, Ιανουαρίου 27

Γιώργος Λαμπάτος: Με Οικονομόπουλο η πρώτη ανάρτηση μετά τη νέα αρχή στη ζωή του

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Λαμπάτος πριν λίγες μέρες ήταν αρκετή για να του αλλάξει τη ζωή! Ο ηθοποιός θυμίζουμε μίλησε στην Espresso για τις συνθήκες φτώχειας στις οποίες ζούσε στο υπόγειο των 15 τμ, με μηνιαίο εισόδημα 220 ευρώ.

Η ιστορία του προβλήθηκε στα περισσότερα από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ο ίδιος επιβεβαίωσε στην Espresso, ότι η οικογένεια του ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε μια γκαρσονιέρα. Ταυτόχρονα, έχει αρχίσει να δέχεται προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία, μιας και παίζει κιθάρα, στα δυτικά προάστια, αλλά και από θέατρα της Αθήνας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας. Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε». Αυτά είναι τα λόγια του για την άμεση ανταπόκριση του κόσμου.

Το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου μέσω Facebook, ο ηθοποιός ανέβασε ένα καθόλου τυχαίο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου. Το κομμάτι λέει «για κάποιο λόγο γίναν’ όλα» – φράση που θα μπορούσε να περιγράψει τη στροφή 180 μοιρών στη ζωή του, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Όπως έγινε γνωστό με δημοσίευμα της Espresso τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, η σύζυγος και ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον Γιώργο Λαμπάτο μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, προκειμένου να είναι πιο βιώσιμος ο χώρος που ο ίδιος ζει. Μέχρι πρόσφατα, ο άνεργος ηθοποιός ζούσε σε ένα υπόγειο 15 τμ.

«Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Βασιλείου με τη σύζυγό του, Ευαγγελία

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .