Παρασκευή, Ιανουαρίου 5

Λεωνίδας Κακούρης προς ΜΜΕ: Έκκληση της οικογένειάς του να σταματήσει η αναπαραγωγή αβάσιμων ειδήσεων

 Zητούν άμεσα να σταματήσει αυτό, ώστε τα παιδιά να επανέλθουν στην κανονικότητά τους.

Έκκληση προς τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του, κάνει η οικογένεια και το περιβάλλον του αγαπημένου ηθοποιού Λεωνίδα Κακούρη.

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» με τα σενάρια

για τη φυγή του γνωστού ηθοποιού να είναι πολλά χωρίς όμως να υπάρχει μια σαφής απάντηση. Ο σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Χουβαρδάς, έκανε ένα πρώτο σχόλιο στην εκπομπή «Happy Day» για όσα έχουν συμβεί δίχως όμως να θέλει να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.


Η οικογένεια του Κακούρη ωστόσο, εξέφρασε την ανησυχία της γιατί οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται έξω από το σπίτι του ηθοποιού Λεωνίδα Κακούρη, προσπαθώντας να αποσπάσουν μία δήλωσή του, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στα ανήλικα παιδιά του.

Έτσι, ζητούν άμεσα να σταματήσει αυτό, ώστε τα παιδιά να επανέλθουν στην κανονικότητά τους.

Η οικογένεια του ηθοποιού θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι με ευγένεια και διακριτικότητα ενδιαφέρθηκαν να επικοινωνήσουν με τον Λεωνίδα Κακούρη.

Κάνουν δε παράκληση να σταματήσουν τα δημοσιεύματα με αβάσιμες πληροφορίες, καθώς όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί με τον ηθοποιό γνωρίζουν πόσο επαγγελματίας, ευγενικός και αξιοπρεπής είναι σε όλη τη διαδρομή του.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου» είναι η λιτή ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο σκηνοθέτης Γιάννης Χουβαρδάς ευχαρίστησε την πρωινή εκπομπή Happy Day για την επικοινωνία, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι περισσότερο από την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη.

 https://www.koutipandoras.gr/article/leonidas-kakouris-sta-mme-ekklisi-tis-oikogeneias-tou-na-stamatisei-i-anaparagogi-avasimon-eidiseon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .