Δευτέρα, Ιανουαρίου 22

Κόκκινος συναγερμός στο Μαξίμου από κίνηση του Σαμαρά

 Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ανακηρύξει τον Αντώνη Σαμαρά ως «ελευθέρας βοσκής»

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ανακηρύξει τον Αντώνη Σαμαρά ως «ελευθέρας βοσκής», προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την απαξίωση του στις αντίθετες απόψεις που εκφράζει κατά καιρούς ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο λόγος αυτής της απαξιωτικής συμπεριφοράς

στον πρώην πρωθυπουργό, εδράζεται στην πεποίθηση ότι ο Κυριάκος τον κρατά «δεμένο χειροπόδαρα», οπότε τον αφήνουν να «γαβγίζει», αφού ξέρουν ότι δεν πρόκειται να δαγκώσει.

Γι’αυτό ακριβώς και προξενεί εντύπωση ο κόκκινος συναγερμός που έχει ξεσπάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από την -ασφαλέστατη- πληροφορία που έφτασε στην «αυλή» και θέλει τον Αντώνη Σαμαρά να ετοιμάζει «παρέμβαση»!

Δεν μιλάμε μάλιστα για μία απλή παρέμβαση. Μιλάμε για ομιλία στην ολομέλεια, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλόφιλων!

Τυπικά, θα ήταν άλλη μία πομφόλυγα του Μεσσήνιου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έχοντας ως δεδομένο ότι το νομοσχέδιο δεν θα περάσει με τις ψήφους της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αλλά με αυτές του ΣυΡιζΑ, η παρέμβαση αυτή αποκτά άλλη διάσταση.

Στο Μαξίμου πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο ο Σαμαράς θα επιχειρήσει να συσπειρώσει τους δικούς του βουλευτές καλώντας τους να καταψηφίσουν και να μην απέχουν, προκειμένου να ξεκαθαρίσει ότι πλέον θα υπάρχει θέμα δεδηλωμένης και πως αυτός θα είναι ο έτερος εσωκομματικός πόλος που θα κρατά τον Κυριάκο στην εξουσία!

Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος της κινητικότητας Μπρατάκου τις τελευταίες ώρες…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .