Δευτέρα, Ιανουαρίου 15

Με όλο ...σκέρτσο και καμάρι είπε ο Α.Σκέρτσος για Μ.Βορίδη : «Οι υπουργοί έχουν αυξημένη ευθύνη στήριξης των νομοσχεδίων»

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Βορίδης είναι ΑΝΤΡΑΣ, και δεν αλλάζει τις απόψεις του απ' όπου φυσά χρήμα....

Επικοινωνιακά παιχνίδια για να διατηρηθούν οι δεξιοί ψηφοφόροι στο κόμμα

Μιλώντας για τις αντιδράσεις των υπουργών και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος,

είπε πως οι υπουργοί έχουν αυξημένη ευθύνη στήριξης των νομοσχεδίων.

«Σεβόμαστε όσους διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια», ανέφερε ο Α.Σκέρτσος.

«Θα υπάρξει ψήφος κατά συνείδηση στους βουλευτές», σημείωσε ενώ στο ερώτημα τι θα γίνει τελικά με τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί, είπε:

«Οι υπουργοί έχουν αυξημένη ευθύνη στήριξης των νομοσχεδίων».

Στο ερώτημα, πάντως, αν υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει από την κυβέρνηση, ο Α.Σκέρτσος τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα μέχρι στιγμής.

Φυσικά πρόκειται για επικοινωνιακά παιχνίδια για να διατηρηθούν οι δεξιοί ψηφοφόροι στο κόμμα.

Η βάση της ΝΔ είναι κυριολεκτικά έξαλλη με την ηγεσία του κόμματος και το ν/σ για γάμο και δικαίωμα τεκνοθεσίας για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Για τον κ. Σαμαρά και τις αντιδράσεις που έχει επίσης διατυπώσει, κράτησε αποστάσεις, χωρίς όμως να τοποθετηθεί δημόσια για το πώς βλέπει τις απόψεις του.

Σημειώνεται ότι έτοιμος να παραιτηθεί δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης για το θέμα του νομοσχεδίου που ετοιμάζει η κυβέρνηση και αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, είπε χαρακτηριστικά στο ενδεχόμενο παραίτησής του:

«Ε, δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι. Θα αναλάβει κάποιος άλλος. Μια δουλειά είναι και αυτή, στις δουλειές συμβαίνουν διάφορα»

Ο υπουργός Επικρατείας αποδομεί με νομικά επιχειρήματα το σχέδιο νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Όπως επισημαίνει, δεν ισχύει το επιχείρημα υπέρ της ισότητας ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών, επικαλούμενος απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά από προσφυγή ομόφυλου ζευγαριού το οποίο αρνήθηκε να παντρέψει Δήμαρχος.

Το Δικαστήριο απεφάνθη πως δεν υπάρχει προσβολή της Αρχής της Ισότητας γιατί η νομοθεσία είναι διαπλασμένη για να προστατεύει την Οικογένεια κι όχι τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όσον αφορά στην προστασία των παιδιών που υπάρχουν σε ομόφυλα ζευγάρια, ο Μ.Βορίδης σημείωνει πως επίσης δεν ισχύει ως επιχείρημα, καθώς πρόκειται για ένα ανούσιο δάνειο από την ιδεολογική φαρέτρα των δικαιωματιστών της Αριστεράς.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .