Τετάρτη, Ιανουαρίου 3

Ιδού οι «εργάτες του Μητσοτάκη» που πλημμύρισαν την πλατεία Συντάγματος!

 Μαχαιροβγάλτες τζιχαντιστές από το Πακιστάν!

Εικόνες ντροπής και φρίκης διαδραματίστηκαν αμέσως μετά την περιβόητη συναυλία την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, όπως ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, ευχήθηκε στους παρευρισκομένους «Καλή Χρονιά». Δυστυχώς, ελάχιστοι από το πλήθος πρέπει να τον  κατάλαβαν.
Η πλατεία είχε γεμίσει με σημαίες της Παλαιστίνης, όμως τα πρόσωπα που της ανέμιζαν, δεν θύμιζαν Παλαιστινίους.

Εννοείται ότι κάτω από το πάλκο της πλατείας Συντάγματος, δεν υπήρχε ούτε μία Αθηναία. Γεγονός απολύτως εξηγήσιμο, αφού στο πλήθος κυριαρχούσαν ισλαμιστές μαχαιροβγάλτες, όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν!

Πακιστανοί ισλαμιστές αμέσως μετά την γιορτή, ανέβαζαν βίντεο από την κατεχόμενη Αθήνα, επιδεικνύοντας τις Παλαιστινιακές σημαίες, τα μαχαίρια, ρίχνοντας ακόμα και αυτοσχέδιες ρουκέτες σε κτήρια!

Όλα αυτά μάλιστα, χωρίς κανένα φόβο, αντίθετα με υπερηφάνεια και ισλαμιστικά σύμβολα παρόμοια με αυτά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Αυτούς ακριβώς θέλει να νομιμοποιήσει ο Μητσοτάκης, επιφέροντας ένα τεράστιο πλήγμα όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία αλλά και την εθνική ασφάλεια!

Μαζί με τα μαχαίρια και η απαραίτητη ομολογία πίστεως, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες:

Το μήνυμα του Πακιστανού ισλαμιστή – μαχαιροβγάλτη από την καρδιά της Ελλάδας

Το μήνυμα, όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Σταυροφόρος στο Twitter: Μαζι και “Σαχάδα”, δήλωση πίστης, Δεν υπάρχει Θεός εκτός απ τον Αλλάχ, ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ.

Δεν λείπουν φυσικά και οι αυτοσχέδιες ρουκέτες, που μάλιστα στοχεύουν σε πολυκατοικίες. Αν και το δεύτερο βίντεο δε φαίνεται να είναι από την Ελλάδα, παρότι ο χρήστης έχει επάνω την ελληνική σημαία. Στην Ευρώπη όμως, χαρακτηριστικά στην Ολλανδία και Γερμανία, είχαμε κόλαση από τέτοιες αυτοσχέδιες ρουκέτες, με νεκρούς!

Για να μην ξεχνάμε και τα επιτεύγματα των ισλαμιστών τρομοκρατών…

Πέρυσι, η Αθήνα πλημμύρισε με πακιστανικές σημαίες. Φέτος πλημμύρισε με Παλαιστινιακές που κρατούσαν πάλι Πακιστανοί. Με την ίδια ευκολία, το κέντρο της Αθήνας θα πλημμυρίσει με τουρκικές σημαίες, από τους νομιμοποιημένους πλέον, εργάτες του Μητσοτάκη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .