Τρίτη, Ιανουαρίου 16

Ο υπεύθυνος της ακρίβειας καθώς δεν μειώνει τον ΦΠΑ Μητσοτάκης, εμφανίστηκε στο Γαλάτσι ώς υπέρμαχος των πολιτών κατά ...της ακρίβειας!

..ακρίβυναν και τα γιαούρτια...

Επιχείρηση συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου ξεκίνησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με νέα επικοινωνιακά σόου

Επί 3 χρόνια αυξάνονται οι τιμές στα προϊόντα και δη σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης εκτινάσσοντας τον πληθωρισμό. Στην αρχή ο κ. Μητσοτάκης το διέψευδε μετά βδελυγμίας, στην συνέχεια το φόρτωσε στον πόλεμο στην Ουκρανία και την επακόλουθη οικονομική κρίση.

 

Στην συνέχεια, το Μαξίμου είδε το Ισραήλ πίσω από τις διαρκείς ανατιμήσεις με αποκορύφωμα το βρεφικό γάλα. Οι επίπλαστες δικαιολογίες που προέβαλε το κυβερνητικό επιτελείο έφτασαν στο μη περαιτέρω και παριστάνει, πλέον, ότι παίρνει μέτρα για την προστασία των καταναλωτών.

 

Χθες, από το Γαλάτσι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ακρίβεια με στόχο να δείξει ότι η κυβέρνηση δίνει έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας και με φόντο την εσωκομματική αναταραχή λόγω του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε δήλωση για την ακρίβεια, της οποίαε ο ίδιος δημιούργησε αναφέροντας: “Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, να τα βάζουμε με το «τέρας» της ακρίβειας. Θα πολεμήσουμε εκείνους που πατώντας πάνω σε ένα υπαρκτό παγκόσμιο πρόβλημα εκμεταλλεύονται χρόνιες αδυναμίες της αγοράς και υπερχρεώνουν τους καταναλωτές”, είπε και πρόσθεσε:

 

Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας. Και έχω πει πολλές φορές ότι το κράτος έχει τη δύναμη και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να βάλει την αγορά σε τάξη. Και θα το κάνουμε αυτό για να εξακολουθούμε να στηρίζουμε τα εισοδήματα των πολιτών, ειδικά των ασθενέστερων, όπως το κάνουμε συνέχεια.”

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως: “Όταν η οικονομία πηγαίνει καλά υπάρχει πλεόνασμα για να στηρίξουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, διότι δεν θα κουραστώ να το λέω: η συλλογική ευημερία, σύμφωνα με τη δική μας ιδεολογία, πρέπει να μετατρέπεται σε ατομική προκοπή.”

Στη συνέχεια δήλωσε με νόημα: “Ένα πράγμα να ξέρετε: οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρούν αλλά οι μεταρρυθμίσεις είναι τελικά η πρόοδος την οποία χρειάζεται η χώρα μας για να κάνει αυτό το μεγάλο άλμα στο μέλλον, για να γίνουμε Ευρώπη παντού. Kαι αυτή την πρόοδο τελικά να την καρπωθούν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες.”

 Η αλήθεια, εντούτοις, παραμένει: Ο κ. Μητσοτάκης υπερασπίζεται τα συμφέροντα των καρτέλ, των ολιγαρχών και των τραπεζών. Είναι ο υπέρμαχος όλων των προαναφερθέντων και όχι των πολιτών.

 .koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .