Δευτέρα, Ιανουαρίου 29

ΣΩΣΤΗ η Κ. Ρένεση για Μ. Καρυστιανού: «ΜΙΛΗΣΕ για την δολοφονία της κόρης της μέσα στο σπίτι των δολοφόνων!»

Με μία αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση τη συγκλονιστική κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού στην Εξεταστική Επιτροπή για το έ...


Με μία αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση τη συγκλονιστική κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών.

«Αυτά τα 15’ είναι από τα πιο δύσκολα που έχω δει ως Ελληνίδα πολίτης. Ντράπηκα για μένα, για τους συμπολίτες μου, ντράπηκα που χωρίς την συμπαράσταση μας ήταν αναγκασμένη αυτή η γυναίκα να πάει να μιλήσει για την δολοφονία της κόρης της μέσα στο σπίτι των δολοφόνων!» αναφέρει η Κλέλια Ρένεση και προσθέτει:
«Ντράπηκα που τους έδωσαν οι Έλληνες ασυλία, και ναι, αν ήμουν από τις Σέρρες και ψήφιζα Καραμανλή, θα ντρεπόμουν να βγω στον δρόμο μην τυχόν συναντήσω κάπου το βλέμμα της κυρίας Καρυστιανού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .