Δευτέρα, Ιανουαρίου 22

Δήμος Μυλωνάς για ομόφυλα ζευγάρια: Θα ρωτήσουν το παιδί «πώς λένε τη μαμά σου» και τι θα πει; Λάκη;

image1

O Δήμος Μυλωνάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωινό της Πέμπτης, στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετος σε αυτό.

Αρχικά, ο Δήμος Μυλωνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Το ομόφυλο ζευγάρι όμως θα μεγαλώσει ένα παιδί, το οποίο θα χρειάζεται τον μπαμπά και την μαμά του. Έτσι είναι η φύση του ανθρώπου».

«Δεν μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί με δύο άτομα του ιδίου φύλου. Άμα πάει στο σχολείο, θα του πουν «πως την λένε την μαμά σου;» και τι θα πει; Λάκη; Η φύση έχει προνοήσει το παιδί να χρειάζεται το αρσενικό και το θηλυκό για την ανατροφή του. Δεν είναι νομοσχέδιο στη βουλή να το… περάσουμε, να το ξηλώσουμε και να βάλουμε κάτι άλλο. Είναι η φύση του ανθρώπου».

«Τι να ρωτήσεις; Να μεγαλώσουν δύο ομόφυλοι ένα παιδί; Δεν θα μεγαλώσει σωστά» πρόσθεσε, επίσης, ο Δήμος Μυλωνάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .