Σάββατο, Ιανουαρίου 6

Άγγελος Πυριόχος: «Έπαθα οφθαλμικό έρπη ζωστήρα, δεν έχω νιώσει χειρότερο πόνο»

 

O Άγγελος Πυριόχος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή  «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τον οφθαλμικό έρπη

ζωστήρα.

 «Έπαθα οφθαλμικό έρπη ζωστήρα, αυτό είναι αυτοάνοσο. Σε βρίσκει ταλαιπωρημένο και σε χτυπάει. Εγώ έχω ένα προηγούμενο με τα αυτοάνοσα, πριν από μερικά χρόνια είχα πάθει λύκο και έζησα μια τρελή περιπέτεια γιατί είχαν βγει διάφοροι όγκοι και έλεγαν όλοι ότι είναι καλοήθης καρκίνοι, είχα αρχίσει και έκανα και θεραπεία, σαν να είμαι καρκινοπαθής», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

«Δεν έχω νιώσει χειρότερο πόνο από αυτό που έπαθα με τον έρπη ζωστήρα. Έπαιρνα έξι οπιούχα την ημέρα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, πονούσα πολύ. Έχω περάσει πολλά πράγματα στη ζωή μου και στα προσωπικά μου και με ατυχήματα, έχω φοβερή υπομονή», πρόσθεσε ο Άγγελος Πυριόχος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .