Πέμπτη, Ιανουαρίου 25

Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Λαδέμπορε, έχεις θράσος, αν δεν είχαν γίνει εκλογές θα ήσουν σε δίκη»

 «Αυτή η εικόνα του αδέκαστου και αδιάφθορου Πολάκη θα πρέπει να τελειώσει», είχε πει νωρίτερα ο υπουργός Υγείας...

Σε νέα αντιπαράθεση ήρθαν σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, o Παύλος Πολάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη, έπειτα από την προτροπή του υπουργού Υγείας στις εισαγγελικές Αρχές να κάνουν έλεγχο στους λογαριασμούς του βουλευτή Χανιών για τιμολόγια σχετικά με το ΚΕEΛΠΝΟ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Πολάκης απάντησε στον κ. Γεωργιάδη μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα. Χαρακτηριστικά, διερωτάται γιατί δεν τον έχουν καλέσει να καταθέσει στη δίκη που αφορά ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες της πρώην διευθύντριας του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ και σύζυγο του Σταμάτη Πουλή: «Γιατί δεν με καλούν να καταθέσω στη δίκη Πουλή – Θεοφιλάτου και Σια με τους διορισμούς των 22 δικών σου να δούμε ποιον θα πάρει ο εισαγγελέας;».

Και απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη είπε: «Αδιευκρίνιστε λαδέμπορε, έχεις θράσος, αλλά αν δεν είχαν γίνει δυο εκλογές το 2015 θα είχες πάει και συ μαζί με τον Πουλή σε δίκη!!».

Τι προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, από την εισαγγελία, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε, «στον έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι σχετιζόμενα με τον κ. Πολάκη».

«Αν μιλήσω με τον Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βουλή μετά θα πρέπει να τον πάρει ο εισαγγελέας» είπε ο υπουργός αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του κ. Πολάκη από την εισαγγελία. Αυτή η εικόνα του αδέκαστου και αδιάφθορου Πολάκη θα πρέπει να τελειώσει. Όταν τολμήσει και μου κάνει ερώτηση στη Βουλή θα τα καταθέσω όλα στο κοινοβούλιο για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «έχουμε τιμολόγια τα οποία γράφουν πάνω “πληρώνονται με διαφωνία της υπηρεσίας και κατόπιν εντολής του υφυπουργού Πολάκη”. Πολλά τιμολόγια, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Στην συγκεκριμένη εταιρεία βγαίνει τώρα η εφορία και λέει: “αυτά τα τιμολόγια είναι εικονικά, είναι ψεύτικα δηλαδή”» και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή μας το παίζει πολύ αθώος και αδέκαστος και αδιάφθορος που θα μας βάλει όλους φυλακή. Ξαναλέω πως στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι τιμολόγια σχετιζόμενα με τον Πολάκη».

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη


 

https://www.zougla.gr/politiki/polakis-se-georgiadi-ladebore-echeis-thrasos-an-den-eichan-ginei-ekloges-tha-isoun-se-diki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .