Σάββατο, Ιανουαρίου 13

Λύσαμε όλα τα προβλήματα της ακρίβειας, ανεργίας, εγκληματικότητας, και τώρα όλοι οι πολιτικοί ασχολούνται με τους ομοφυλόφιλους επειδή ο Κασελάκης είναι ομοφυλόφιλος, εμάς τι μας νοιάζει ;

 Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής του αφήνει ο Μάκης Βορίδης.Σταθερός πάντα στις απόψεις του.

Διαφωνεί κάθετα ο Μάκης Βορίδης με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε ότι δεν θα το ψηφίσει ακόμα κι αν αυτό στοιχίσει την παραμονή του στην κυβέρνηση.

«Ε, δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι.  Μια δουλειά είναι και αυτή, στις δουλειές συμβαίνουν διάφορα», αναφέρει στη συνέντευξή του στο «Βήμα» ο Μάκης Βορίδης στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα ψήφιζε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια με κόστος ακόμα και την παραίτησή του.

Αν ο Πρωθυπουργός ζητήσει παραιτήσεις ο κ. Βορίδης δηλώνει ότι έχει έτοιμη τη δική του.

Ο κ. Βορίδης προβάλλει νομικά επιχειρήματα: Το επιχείρημα της ισότητας ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών, δεν ισχύει επισημαίνει και επικαλείται απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έπειτα από προσφυγή ομόφυλου ζεύγους εξαιτίας της άρνησής του να το παντρέψει.

«Το Δικαστήριο απεφάνθη, συνεχίζει ότι δεν υπάρχει προσβολή της Ισότητας γιατί η νομοθεσία είναι διαπλασμένη να προστατεύει την οικογένεια και όχι τα ομόφυλα ζευγάρια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .