Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ! Στο Άγιο Όρος μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί...

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, έπειτα από τη νοσηλεία που είχε στο ψυχιατρικό ίδρυμα «Δαφνί». Ο ηθοποιός που με δική του πρωτ...

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, έπειτα από τη νοσηλεία που είχε στο ψυχιατρικό ίδρυμα «Δαφνί».

Ο ηθοποιός που με δική του πρωτοβουλία απευθύνθηκε στην κλινική όπου και νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα, πλέον βρίσκεται στο Άγιον Όρος, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» να αναφέρει ότι έπειτα από το διάστημα που έμεινε στο Δαφνί, είχε την ανάγκη να βρεθεί δίπλα στον πνευματικό του ο οποίος τον καθοδηγεί και τον συμβουλεύει.

Εκεί, θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια, θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τη Δευτέρα ο ηθοποιός πρόκειται να συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, προκειμένου να συζητήσουν μια ενδεχόμενη συνεργασία στην ταινία «Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5», με τον ηθοποιό να προορίζεται για τον ρόλο του Πλάτωνα.

«Εχω χρέος 80.000 ευρώ»
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Σταμάτης Γαρδέλης γνωστοποίησε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, επισημαίνοντας ότι, μεταξύ άλλων, έχει ένα χρέος ύψους 80.000 ευρώ.

«Όλα τα έχω φτιάξει με τα χέρια μου και όλα αυτά θα πρέπει να κατεδαφιστούν. Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και ήδη έχουν βγάλει το σπίτι που μένω στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και το δεύτερο πλειστηριασμό τώρα, εκτός και αν προλάβω και τα γκρεμίσω, βεβαίως και να πληρώσω κιόλας αφού γκρεμίσω.
 http://www.press-gr.com/2024/01/blog-post_949.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .