Παρασκευή, Ιανουαρίου 26

Συγκλονίζει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του

 Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου...

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Άλλοι πληρώνουν να αδυνατίσουν, εμένα με έκαναν φέτος» τόνισε, αρχικά, με χαμόγελο ο επιχειρηματίας.

Συγκεκριμένα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος εξομολογήθηκε πως «έκανα μια απλή εγχείρηση, έκατσα ένα βράδυ μέσα στο νοσοκομείο και την άλλη μέρα πήγα στο σπίτι μου. Για τρεις τέσσερις ημέρες δεν μπορούσα να φάω, έκανα εμετό και ήρθαν κάποιοι φίλου μου εκεί και μου είπαν “τι κάθεσαι;”. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου, “έλα επάνω” μου είπε και πήγα. Μόλις με είδαν, μου έκαναν μαγνητική και με έβαλαν μέσα στη μία τη νύχτα».

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα καταλάβει, μου είπαν απλώς ότι το πλέγμα είχε μπλεχτεί με το έντερο. Είδα το κλίμα εκεί βαρύ και σκέφτηκα πως κάτι δεν πάει καλά. Την άλλη ημέρα που ξύπνησα είχα ένα σωληνάκι στη μύτη, ένα σωληνάκι από κάτω, ένα σωληνάκι από τα πλάγια και πέντε ορούς από πάνω μου».

«Αν πήγαινα μετά από δυο ώρες… καθάριζα! Θα τελείωνα, ναι. Μου είπε ο γιατρός την άλλη μέρα πως ήμουν τυχερός. Τώρα είναι όλα καλά αν και φοβάμαι λιγάκι» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την περιπέτεια της υγείας του. «Έχασα πολλά κιλά και το καταλάβαινα επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν έβγαινε η φωνή μου και ακόμα δεν βγαίνει καλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .