Παρασκευή, Ιανουαρίου 19

Μητσοτάκης στο CNN για μεταναστευτικό: Πρέπει να χτίσουμε φράχτες αλλά να ανοίξουμε και πόρτες για όσους θέλουν να έρθουν!

 ΣΧΟΛΙΟ: Φράχτες για να μη φύγουν οι παράνομοι;;

Ο Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο CNN στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για βοήθεια προς την Ουκρανία. Υπάρχει μία κατανόηση σε επίπεδο Συμβουλίου ότι αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί την 1 Φεβρουαρίου και είμαι σίγουρος ότι οι

διαπραγματεύσεις είναι σίγουρα προχωρημένες,  για επιπλέον βοήθεια στην Ουκρανία.--Για να συνεχιστεί ο πόλεμος;-- «Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες της Ουγγαρίας», συμπλήρωσε.

 Για το μεταναστευτικό ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Κερδίσαμε τις εκλογές γιατί καταφέραμε να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό μέσω μίας συγκεκριμένης πολιτικής που είναι γνωστή.--Μέγα ψέμα, κέρδισε τις εκλογές γιατί είχε μεγάλη αποχή, και γιατί αυτοί που τον ψήφισαν είναι χαμηλής νοημοσύνης ... Μετά συνέχισε προστατεύουμε τα σύνορά μας συγχρόνως όμως ανοίγουμε και νομικές οδούς για όσους θέλουν να έρθουν! (…) Πρέπει να χτίσουμε φράχτες αλλά χρειαζόμαστε και πόρτες κι αυτό θέλουμε να κάνουμε».--Τι να τις κάνει τις πόρτες; Μητσοτάκης: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε σε ελάχιστα χρόνια θα είναι πλειοψηφία οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, με την βοήθεια του Μητσοτάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .