Δευτέρα, Ιανουαρίου 29

Ο Ερντογάν προαναγγέλλει νέα γενοκτονία Ελλήνων λίγο μετά την έγκριση για τα F 16!

 Κολοσσιαίες οι ευθύνες Μητσοτάκη που άνοιξε την κερκόπορτα για να εξοπλιστεί η Τουρκία και να ανατραπούν οι ισορροπίες στο Αιγαίο

τα μέγιστα από τους εκβιασμούς για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και προτού συμπληρωθούν 24 ώρες από τότε που οι Ηνωμένες Πολιτείες έδωσαν την έγκριση για τα F-16 στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέρχεται στην εμπρηστική ρητορική απέναντι στην χώρα μας.

Κολοσσιαίες οι ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς ήταν αυτός που άνοιξε την κερκόπορτα για να εξοπλιστεί η Τουρκία και να ανατραπούν οι ισορροπίες στο Αιγαίο! Η Ουάσινγκτον άναψε το πράσινο φως για την προμήθεια 40 μαχητικών F-16 στην Τουρκία και τον εκσυγχρονισμό 79 ακόμη.

Απευθυνόμενος στους υποψηφίους του κυβερνώντος AKP για τις δημοτικές εκλογές στην Σμύρνη, ο Τούρκος πρόεδρος υπερτὀνισε: «Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στην θάλασσα στην Σμύρνη»!

Για να συμπληρώσει το ίδιο εριστικός: «Οι περιοχές του Μαρμαρά και του Αιγαίου είναι οι περιοχές που φυτεύτηκαν τα πρώτα θεμέλια της χιλιόχρονης ιστορίας μας».

Να θυμήσουμε, βεβαίως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι εκλεκτοί του στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής διαβεβαίωσαν ότι η Άγκυρα και ο Ερντογάν δεν απειλούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Ο πρωθυπουργός μας, λοιπόν, ήταν εκείνος που έστρωσε το χαλί στην Τουρκία για τα πολυπόθητα F-16.

Εθνική μειοδοσία και εγκληματική αμέλεια.

Πηγή φωτό: Twitter Recep Tayyip Erdoğan


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .