Δευτέρα, Ιανουαρίου 1

Αρχική Gossip Ξέσπασμα Σωτήρη Καλυβάτση για τις φωτογραφίες στο Instagram: «Τους λες τι βρακί φοράς, πώς το φοράς και καμιά φορά και αν δεν το φοράς» (Video)

 «Δώσαμε αγώνες για να είμαστε ελεύθεροι και να μην έχουμε ρουφιάνους. Στο Instagam δεν θα δεις να ανεβάζω φωτογραφία ότι κάνουμε μπάνιο ή φτύσαμε παρέα»


Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τις φωτογραφίες στο Instagram καθώς όπως είπε πλέον «τους λες τι βρακί φοράς, πώς το φοράς και καμιά φορά και αν δεν το φοράς».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής των εκπομπών «Θα φας καλά» και «Mitsi Var» μίλησε για τη ζωή του,

τους λόγους που δεν επιθυμεί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και γιατί δεν θέλει να κάνει παιδιά.

«Δεν με βολεύει τόσο η μεγάλη δέσμευση, δεν την αντέχω. Η επικοινωνία μου φαίνεται ο τρόπος για να υπάρχει μία σχέση. Η ουσία για τον γάμο θα ήταν ένα παιδί και ένα κοινωνικό νταραβέρι. Πιο πολύ σκέφτονται αυτά παρά το να σκέφτονται “θέλω να γεράσω μαζί σου; Να περάσουμε τη ζωή παρέα;”. Αυτό δεν έχει να κάνει με καμία ταμπέλα».

Γιατί δεν είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επισημοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο τη σχέση του;

«Όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκομαι σε μία σχέση με την Υρώ (σ.σ. Λούπη) και είμαστε μία χαρά αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα θα βγούμε μαζί αλλά στο Instagam δεν θα δεις να ανεβάζω φωτογραφία ότι κάνουμε μπάνιο ή φτύσαμε παρέα».

«Αν σκεφτείς ότι δώσαμε αγώνες για να είμαστε ελεύθεροι και να μην έχουμε ρουφιάνους και τώρα εσύ τους λες όχι μόνο τα φρονήματά σου αλλά και τι βρακί φοράς, πώς το φοράς και καμιά φορά και αν δεν το φοράς. Έχουμε πρόβλημα σοβαρό».

«Προτιμώ χωρίς παιδιά για να μην έχουν όλο αυτό το πράγμα. Δεν μ΄αρέσει η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, είναι ένας μονόδρομος που θα πάει εκεί που είναι να πάει. Όταν θα είμαστε ξανά στις σπηλιές να κάνουμε παιδιά».

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://www.athensmagazine.gr/article/gossip/668200-ksespasma-swthrh-kalybatsh-gia-tis-fwtografies-sto-instagram-toys-les-ti-braki-foras-pws-to-foras-kai-kamia-fora-kai-an-den-to-foras-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .