Σάββατο, Ιανουαρίου 27

MIA παλιότερη είδηση...

Δέσποινα Κουτσούμπα Καλημέρα με μια παλιότερη είδηση Tzef Montana 1 Ιουλίου 2023   Οφείλω να καταγγείλω ότι μόλις μου την έπεσε χυδαία, πασί...


Δέσποινα Κουτσούμπα
Καλημέρα με μια παλιότερη είδηση

Tzef Montana
1 Ιουλίου 2023 

Οφείλω να καταγγείλω ότι μόλις μου την έπεσε χυδαία, πασίγνωστος εν ενεργεία υπουργός τον οποίο μάλιστα μου σύστησε η γυναίκα του.
Ας λάβουν επιτέλους γνώση στην Βουλή πως εν έτη 2023 οι nonbinary trans feminine πολίτες, δεν γεννήθηκαν για να τους παρέχουν ερωτικές

υπηρεσίες. Από που και ως που κύριε (λέμε τώρα) λειτουργείτε τόσο αυθαίρετα, θεωρώντας μάλιστα δεδομένο πως θα σου διασφαλίσουμε την αστραφτερή πουριτανική σας εικόνα αλώβητη ; Σαφώς και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα στην ιδιωτικότητα τους και γι’αυτό άλλωστε δεν δημοσιοποιώ την ταυτότητα του. Έχουμε όμως και εμείς δικαίωμα στον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την ορατότητα.
Το back story είναι πως στις 21/6 συναντώ τυχαία στην παραλία dot βούλας την σύζυγό του, την οποία γνωρίζω από παλιά και είχα συναντήσει μόλις την προηγούμενη μέρα στα mad awards. Εκείνη με συστήνει σε έναν κύριο που καθόταν πίσω στην ξαπλώστρα και μου λεει «από εδώ ο συζυγός μου που έχει γενέθλια σήμερα». Του λέω «Τζεφ χάρηκα, χρόνια πολλά». Γνωριμία σύντομη και πολύ τυπική.
Την ίδια μέρα με βρήκε στο Instagram, δεν με ακολούθησε ποτέ ούτε επέδρασε σε περιεχόμενο που έχω δημοσιεύσει. Έδρασε κεκαλυμμένα κάνοντας αυτό που λέμε slide στα dm. Μόλις είδα ότι μου στέλνει από το επίσημο verified page ο ίδιος ο υπουργος είχα μια περιέργεια να δώ τι θέλει. Είχα ισως μια ελπίδα μήπως «με βλέπει», η οποία πολύ σύντομα γκρεμίστηκε. Εν συντομία χθες 30/6 μου ξανά στέλνει και με ενημερώνει πως αυτό που θέλει είναι να αναπτύξουμε μια όπως είπε σεξουαλική-επαγγελματική σχέση χωρίς να το μάθει η σύζυγος του, ούτε το έθνος φυσικά.
Αναγνωρίζω πως έχει δικαίωμα να ζητήσει υπηρεσίες και ας τις ζήτησε εκεί που δεν προσφέρονται. Με προσβάλει όμως που ενώ τον ξέρω ακριβώς τέσσερα λεπτά, με βάζει σε αυτήν την απαίσια θέση απέναντι στην σύζυγό του με την οποία ήμασταν συμφοιτήτριες. Επίσης πάντα με εξοργίζουν εσφαλμένες αντιλήψεις που βάζουν ταμπέλες και συντηρούν πεισματικά στερεότυπα τα οποία κοινότητες όπως η δική μου πασχίζουν να αποτινάξουν. Μπορεί ξέρετε και εμείς να κάνουμε σεξ οπως οι υπουργοί, καθαρά επειδή το θέλουμε. Με ρώτησε βέβαια δεν λέω, κιμπάρης, αφού μου έκανε την πρόταση μου λέει θέλεις; Γιατί να θέλω; Εφόσον ο ίδιος δικαιολογεί τις υπάρξεις μας κατά αυτόν το τρόπο ας μας πληρώσει κιολας μόνο και μόνο για να υπάρχουμε. Χωρίς σεξ για αντάλλαγμα. Γιατί εγώ χωρίς να πληρώνομαι δεν δουλεύω/ υπάρχω.
Και όλα αυτά σε μένα!
Σε λάθος πόρτα χτύπησε ο αδίστακτος. Αναρωτιέμαι τι αξία έχει να έχεις δημόσια φωνή την στιγμή που δεν σε ακούει κανείς. Είμαι αυτή που βλέπετε και έχω επιλέξει να μην ζω στα κρυφά. Να κοιτώ τους ανθρώπους στα μάτια. Μετά από όλα όσα έχω περάσει, εγώ και αν νομιμοποιούμε να μιλήσω για περιστατικά κατάχρησης εξουσίας, υποκρισίας και αδικίας. Αυτό το έχω κερδίσει μόνη μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου το στερήσει.
Υπάρχουν άνθρωποι με ηθικές αξίες, ευγένεια κι ευαισθησίες τους οποίους η κοινωνία επιμένει -άδικα κι αναχρονιστικα- να τους εντάσσει σε στερεότυπα περιθωρίου. Κι άνθρωποι ανήθικοι, αγενείς, χωρίς ενσυναίσθηση που η κοινωνία κι οι νόρμες επιβραβεύουν επειδή έτυχε να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να κλείνω τα μάτια σ´αυτές τις αδικίες κι είμαι αποφασισμένη να βρίσκομαι απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές, αυτός είναι κι ο μόνος λόγος που αναφέρομαι στο περιστατικό αυτό. Ξέρω πως και πάλι θα σπεύσουν να πουν πως το κάνω για προσοχή, για να απασχολώ και για να βγώ στην επιφάνεια. Δεν θεωρώ πως κάνει καλό στην είκόνα μου και η ανάμιξη μου σε τέτοια περιστατικά, ήταν και παραμένει δυσάρεστη και εντελώς περιττή για την καριέρα μου. Πρέπει επιτέλους όλες και όλοι να απαιτούμε σεβασμό, αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο ενός πραγματικά αναπτυγμένου κράτους. Εγώ θα τα λέω και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τα φιλιά μου στην εξουσία. 

 http://www.press-gr.com/2024/01/tzef-montana-1-2023.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .